promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabóval nem igazán akar normális lány kommunikálni
Borítókép:  Index
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyúrós celeb szerint ez főleg az anno RTL-en futó Pumpedék című sorozat miatt lett így. 

Pumped Gabo gyakorlatilag nem a Balaton Sound miatt lett híres, hanem azért, mert az internet egyszerűen odavolt a félmeztelenül lejtett sajátos táncmozdulataiért. Pedig azokat a formulákat alkalmazta, amik többnyire beválnak az elektronikus zenei fesztiválokon a merészebb partizóknál, de mégis volt benne valami plusz.

Gabónak, azaz polgári nevén Szabó Gábornak anno indult egy reality showja az RTL-en Pumpedék címmel. A műsorban Gabo és barátnője, a személyi edzőként dolgozó Ági mindennapjait követhettük nyomon. Ugyebár a konfliktus adott volt: Ági már családot alapított volna, míg Gabo az edzéssel, a megfelelő fehérjebevitellel, és a könnyed csajozással volt elfoglalva.

Gabónak továbbra is ez van az első helyen: nem olyan rég egy nagy bulit szervezett a barátaival, aminek végül a rendőrség vetett véget. Az RTL kamerái továbbra is imádnák ezeket a szituációkat, de a közönség nem volt rá kíváncsi.

A gyúrós celeb az Instagramon tartott edzős kérdezz-feleleket, de akadt olyan, aki inkább a showra volt kíváncsi valamilyen szinten. Az egyik követő azt kérdezte Gabótól, hogy mit hozott magával a „Pumpedék” című sorozat, ami lehet akár pozitív, vagy akár negatív is.

Gabo válaszolt, és negatív dolgot hozott fel, mivel a normális lányok már nem igazán keresik a társaságát:

„Hát, ha egy normális nőre ráírok, biztos nem válaszol”

írta Gabo, de azért a sztoriban odatett egy sírva nevetős szmájlit is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás