Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kim Kardashian hivatalosan is milliárdos lett

Kim Kardashian hivatalosan is milliárdos lett

Színes

Kim Kardashian hivatalosan is milliárdos lett

Színes

Baranyecz János 18:48

Egy komoly üzleti döntésnek köszönhetően Kim Kardashian is követte férjét a milliárdosok fényűző, büszke világába, Kanye West pedig elég furcsa képpel gratulált neki.

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a szexi influencer és üzletasszony, Kim Kardashian, hiszen úgy néz ki, hogy ő lett családja harmadik dollármilliárdosa a féltestvére, Kylie Jenner és a férje, Kanye West után. Ez sokaknak reményt adhat, hiszen egy „kiszivárgott” szexvideóból indult az egész világsiker, ami odáig vezetett, hogy saját szépségápolási termékei és márkája lett az évek alatt.

A 24 írja, hogy Kim Kardashian annak köszönheti az újdonsült milliárdos létet, hogy eladta a cégének 20 százalékát a Coty nevű vállalatnak, cirka 200 millió dollárért.

Ez a vállalat volt az, ami Kylie Jenner cégének 51 százalékát is felvásárolta, szóval szépen bekebelezték a családi tulajdonok egy részét, és ezzel jó sok pénzt tettek többek között Kim Kardashian zsebébe.

A sztár férje, Kanye West évekig megrögzötten szeretett volna milliárdos lenni, ami végül pár hete össze is jött neki, szóval nagy volt az öröm. Úgy néz ki, hogy ráadásul a házastársi gondok is eltűntek, és ismét rátalált a szerelem, hiszen most nagyon büszke Kimre, ezt pedig úgy tudatta a világgal, hogy kirakott egy képet, amin pár zöldség és virág szerepel. Akármi is volt a művész fejében, mikor megnyomta a megosztás gombot, biztos, hogy jó helyről jött, hiszen nagyon kedveli az anyagi gyarapodást.

Itt lehet megnézni Kanye West gratulációját:

Borítókép: Kim Kardashian / Angela Weiss / AFP