Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hat milliárd forintot akar kisajtolni Justin Bieber az őt vádló nőkből

Hat milliárd forintot akar kisajtolni Justin Bieber az őt vádló nőkből

Színes

Hat milliárd forintot akar kisajtolni Justin Bieber az őt vádló nőkből

Színes

Toronicza Péter 09:39

Justin Bieber nem akarja annyiban hagyni, hogy szexuális zaklatással vádolták meg.

Nemrég mi is írtunk arról, hogy egy Danielle nevű nő azt állította, hogy Justin Bieber a texasi Austinban 2014. március 9-én szexuálisan zaklatta őt egy hotelben. Igaz, hogy az énekes már nagyon jófiú a felesége, Hailey Bieber oldalán, de anno Selena Gomez mellett volt bőven kalandja, szóval a múltban belekerülhetett ilyen szituációba.

Viszont jött a bökkenő: a Twitteren kitálaló lány jól tájékozott volt, mert az énekes aznap Austinban járt, de az akkori barátnőjével, Selena Gomezzel töltötte minden idejét. Bieber képekkel és e-mailekkel is tudta bizonyítani az ártatlanságát. Végül a valótlanságokat állító poszt el is tűnt.

Bieber akár annyiban is hagyhatta volna ezután az egészet, de nem akar megállni ennél a pontnál, és pert indít a rágalmazók ellen. Igen, két nő is megvádolta őt, nem csak Danielle, akiktől fejenként 10-10 millió, vagyis összesen 20 millió dollárt követel.

Persze itt mindenki elmosolyodhat kicsit, mert ez 6,3 milliárd forint, amit az életben nem tudna kiszedni belőlük, de az énekes nagyon példát akar statuálni ezzel. Bieber a nők állításait rosszindulatú rágalmazásként definiálta a bíróság elé juttatott dokumentumban.

Nem csak Danielle állításai ellen vannak meg amúgy a bizonyítékok, hanem a másik hölgy ellen is, aki állítólag egy fanatikus rajongó. Bieber azt állítja, hogy összebeszéltek.

Borítókép: STUART FRANKLIN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP