Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, hogy milyen nemű babát vár Radics Gigi

Kiderült, hogy milyen nemű babát vár Radics Gigi

Színes

Kiderült, hogy milyen nemű babát vár Radics Gigi

Színes

Baranyecz János 18:31

A gyönyörű hanggal rendelkező Radics Gigi már azzal is meglepte a rajongóit, hogy várandós, de most az is kiderült, hogy kisfiút, vagy kislányt vár az énekesnő.

Sokan az ország egyik legtehetségesebb énekesnőjének tartják Radics Gigit, és ebbe kevesen tudnak belekötni, hiszen már külföldön is felfigyeltek a hangjára. Rengeteg sikert ért már el a sztár, viszont most talán minden eddiginél nagyobb boldogságban részesült, mikor kiderült, hogy gyermeket vár szerelmétől, Mikusz Árontól.

Radics Gigi mindig is erre vágyott, és már nagyon várta a párjával, hogy kiderüljön, hogy kislányt, vagy kisfiút hord a szíve alatt. A Blikk írja a Story Magazin alapján, hogy végre eljött a nagy nap, és kiderült a baba neme, bár a híresség őszintén szólva nem erre az eredményre számított alapból.

„Mindig úgy képzeltem, hogy az első fiú lesz. Csupán azért, hogy ha később húga születik, nagy bátyó módjára vigyázhasson rá. Ehhez a képhez tartottam magam mindaddig, amíg kiderült, hogy kislányunk lesz”

– mesélte Radics Gigi, aki még azt is elmondta, hogy egy igazi csodának éli meg a várandósságot, és sokkal aktívabb lett, mióta megtudta a dolgot. Nagyon izgatott a gyermek születése miatt, hiszen rengeteg terve van, és ilyen hozzáállással biztos, hogy egy szerető, örömteli család fogadja majd a babát.

Borítókép: Radics Gigi / Savoya Park (via life.hu)