promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy miért jött haza Amerikából Oroszlán Szonja
Borítókép:  Oroszlán Szonja / BEST (via cosmopolitan.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú idő után visszatért Magyarországra a gyönyörű színésznő, Oroszlán Szonja, és most arra is fény derült, hogy mi csábította őt haza.

A Valami Amerika című kultuszfilm sztárja, Oroszlán Szonja öt évvel ezelőtt hatalmas meglepetést okozott mindenkinek, mikor hirtelen elköltözött Magyarországról, egyenesen Amerikába. Kiderült, hogy nem a színészi karrier építése miatt hozta meg ezt a komoly döntést, hanem változásra vágyott, és végül kint megtalálta a boldogságát. Most viszont mégis hazatért, ráadásul nem véletlenül.

Kiderült, hogy Oroszlán Szonja elég nagy dologra készül itthon, és ebben nincs egyedül, hiszen Kamarás Ivánnal együtt fog szerepelni majd az Egy újabb fess pesti este koncerten, amire már gőzerővel készülnek.

A fellépés július 18-án lesz, így aki hosszú idő után újra látni szeretné Oroszlán Szonját, az most megteheti, hiszen utána valószínűleg ismét visszamegy Amerikába, ahol továbbra is állatorvosi asszisztensként keresi majd a kenyerét. A rajongók pedig reménykedhetnek abban, hogy hamarosan ismét lesz egy meghívása a színésznőnek, amihez kedve is lesz, és pont olyan időszakra esik, amikor éppen ráér.

Itt lehet megtekinteni Oroszlán Szonja és Kamarás Iván közös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás