promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Intim fotót posztolt Vajna Tímea
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea az egészsége érdekében már ötödik napja diétázik, amelynek részeredményeit mutatta meg egy szexi fotón.

A jó idő beköszöntével a legtöbb híresség igyekszik különböző kezelések, edzések és diéták segítségével tökéletesíteni a testüket, hogy aztán elégedetten mehessenek napfürdőzni vagy éppen a vízpartra. Vasvári Vivien már megmutatta alakját, párjával a Balatonon élvezték a jó időt.

Tóth Andi nemrég egy lézeres kezelésen vett részt, ahonnan intim fotót posztolt, Köllő Babett hatalmas dekoltázst villantott, Hódi Pameláról pedig az erkélyén készült pikáns kép, miközben napozott.

Mint kiderült, Vajna Tímea kapcsolata válságba jutott, Zoltánnal már egy ideje külön élnek, mert az özvegy egyedüllétre vágyik.

„Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra...”

- fogalmazott Tímea korábban a Blikknek.

Az özvegy most egyedül van Los Angeles-ben, de egyáltalán nem unatkozik. Nemrég egy diétába kezdett bele, aminek részeredményeit mutatta büszkén az Instagram-oldalán. A képen Timi megmutatta a fenekét is, aminek biztos nagyon sok követője fog örülni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

5. day with @toman.diet #diet #iloveit and #karma #hirdetes

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás