promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett hatalmas dekoltázst villantva elmélkedik az álmok eléréséről
Borítókép:  Köllő Babett / via nlc.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben gyönyörű sztárja, Köllő Babett a vágyak beteljesedéséről osztotta meg a gondolatait követőivel, amit egy nagyon szexi képpel demonstrált.

A Viasat 3 sikerműsora, a Feleségek luxuskivitelben nem csupán azért volt jó, mert remekül szórakoztatta több évadon keresztül a közönséget, de például Köllő Babettet is megismerhette benne az egész ország. A színésznő azóta is aktívan tartja a kapcsolatot rajongóival, és folyamatosan megosztja gondolatait velük, amikhez általában egy csábító fotó is tartozik.

Ez most is így van, hiszen Köllő Babett éppen arról elmélkedett, hogy vajon mit csinálnának az emberek, ha nem lennének céljaik. Szerinte ez elképzelhetetlen, de eléggé elgondolkodtatta egy beszélgetés, ezért a követőitől is megkérdezte, hogy mit gondolnak a témával kapcsolatban.

„A minap beszélgettem egy kedves ismerősömmel, akinek beteljesült a gyerekkori álma. Sikeres, mindent elért. Sokat gondolkodtam rajta utána. Mi van akkor, ha mindent álmod valóra válik? Keresel másikat? Mert azt nem tudnám elképzelni, hogy motiváció nélkül keljek fel. Hiszen az hajt, visz előre! Álmokra igenis szükség van! Jó vágyni!”

– írta Köllő Babett, aki egy nagyon szexi, mély dekoltázst feltáró fotóval szemléltette a gondolatait, és valószínűleg már ezzel is motiválta a rajongókat. Itt lehet megtekinteni a pikáns képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás