promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos milliókat bukott Vajna Tímea
Borítókép:  Vajna Tímea / via 168ora.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Timi mindent megtett azért, hogy az étterme, a Nobu Budapest valahogy átvészelje a koronavírus-járványt, de ez végül rengeteg pénzébe került.

Mostanában elég sok rossz dolog történik Andy Vajna özvegyével, Vajna Tímeával. Igaz, hogy végre egy kicsit örülhetett, hiszen újra rátalált a szerelem, de egy időre el kellett szakadniuk egymástól, és a sztár most egyedül van Los Angelesben, ahol jelenleg hatalmas zavargások történnek, amik szinte mindenki számára nagy veszélyt jelentenek.

Ráadásul most a Blikk írja, hogy Vajna Timi étterme, a Nobu Budapest is elképesztően nagy veszteséget okozott, hiszen állítólag közel 10 millió forintba került havonta, hogy a koronavírus-járvány idején is üzemelni tudjon a hely.

Az étterem alapból elég sikeres volt, de ez az időszak nagyon megterhelt mindenkit. Vajna Tímea mindenképp szerette volna, hogy túlélje a Nobu Budapest, hiszen többek között ezzel is szeretne adózni Andy Vajna emléke előtt. Éppen ezért találták ki, hogy megpróbálkoznak a házhozszállítással, hátha ez jobbá teszi egy kicsit a helyzetet. Így továbbra is tudták foglalkoztatni az éttermi dolgozókat, viszont ugyanúgy fizetni kellett a hely bérleti díját, és az egyéb költségeket, szóval veszteségesen termeltek, de legalább megmaradtak.

Viszont Vajna Timi másik helye, a Mr. Funk már nem volt ennyire szerencsés, hiszen áprilisban bejelentették, hogy bezár a fánkozó. Arról még nincs hír, hogy lesz-e esetleg újranyitás, ha visszaáll minden a normál kerékvágásba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás