promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon aggasztó dolgot rakott ki Vajna Tímea

Nagyon aggasztó dolgot rakott ki Vajna Tímea

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Timi életében akadnak manapság jó, és rossz napok is, de most olyasmit tett közzé a sztár, ami komoly aggodalomra adhat okot.

Andy Vajna özvegyének, Vajna Timinek igazi érzelmi hullámvasút ez az előző másfél év, hiszen sajnálatos módon elhunyt a férje; az örökösödés elhúzódása miatt sokáig anyagi gondokkal küzdött; mikor végre pénzhez jutott, újra megtalálta a szerelmet is; most pedig egyedül maradt Los Angelesben, pont akkor, mikor a legdurvább a helyzet a tüntetések és zavargások miatt.

Vajna Tímea most nagyon magányos, ilyenkor pedig sajnos hajlamos az ember beengedni a sötét gondolatokat, és úgy látszik, hogy ő is ilyen. A Ripost vette észre, hogy a sztár megosztott egy cikket az Insta Storyjában, ami arról szól, hogy egy Empire State Building méretű aszteroida tart a Föld felé, Timi pedig nagyon aggasztó dolgot írt mellé:

„Úgysincs kedvem már sokszor élni 2019 után...”

Ezzel persze Andy Vajna halálára, és a többi megmérettetésre gondolt, ami biztos, hogy nagyon megterhelte őt. Ez a kiírás komoly gondokat rejthet, ezért érdemes nagyon odafigyelnie magára a hírességnek. Nem ez az első alkalom, hogy Vajna Tímea a padlóra került, hiszen többször is említette már, hogy nagyon nehezen tudja feldolgozni a szerelme elvesztését, és sokszor gondol rá. Valószínűleg megint egy ilyen időszakot szenved át a sztár, de biztos, hogy minden jobb lesz, ha végre újra találkozhat a szíve új választottjával.

Itt lehet megtekinteni a képet:


Kép: Instagram.com/timeavajna (screenshot)

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Borítókép:  Vajna Tímea / blikk.hu

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás