promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea magára maradt a pokolban
Borítókép:  ContextUs
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miután egy afroamerikai férfi, George Floyd életét vesztette rendőri intézkedés közben Minneapolis-ban, Amerikában elszabadult a pokol, ami miatt Vajna Tímea sem érzi magát biztonságban.

Andy Vajna özvegye pokoli napokat él át, ráadásul egyedül. Folyamatosan megrázó videókat oszt meg a közösségi oldalán arról, hogy mi történik most Los Angeles utcáin: az emberek üzletek kirakatait törik be, gyújtogatnak, verekednek. A hatalmas káosz miatt Tímea ki sem meri tenni a lábát a lakásból, főleg most, hogy szerelme, Zoltán sincsen mellette.

„Zolinak egy üzleti ügy miatt kellett hazarepülnie, ekkor még nem tudhatta, hogy Amerika hamarosan az egyik legveszélyesebb hely lesz a világon. Timi ráadásul a gócpontban van, teljesen egyedül. Néhány barátnője ugyan kint él, de ebben az ostromállapotban ki sem meri tenni a lábát a lakásból, és ez a legjobb, amit tehet. Nagyon eldurvult kint a helyzet, Zoli pedig tehetetlen itthon, ráadásul egyelőre karanténban van. Borzasztóan aggódik Timiért, a legtöbb, amit tehet, hogy rendszeresen tartják a kapcsolatot telefonon vagy az interneten keresztül”

- tudta meg a Blikk a pár egy, a neve elhallgatását kérő ismerősétől.

Vajna Timi néhány napja, az autójában ülve készített felvételeket az utcán lévő katonai autókról, amelyekkel a helyi lakosok védelmét próbálják biztosítani. A Borsnak számolt be róla részletesebben, mi történik most Los Angeles-ben.

„A barátságos tüntetők közé tolvajok, bűnözők is vegyültek, akik mindent szétvernek, ellopnak a boltokból és rendkívüli agresszió van bennük. (...) A gyógyszertárakba is betörnek és kifosztják azokat, így sok krónikus beteg, akinek felírt gyógyszere van, nem tud hozzájutni. Kisgyermekes barátnőim, illetve azok a magyar barátnőim, akik Fairfaxhez közel laknak, félnek, mert megjelentek különböző fenyegető üzenetek az interneten, hogy a fehérek házaiba is betörnek majd, és elveszik ami nekik jár”

Az özvegy januárban hagyta el Magyarországot, és azóta nem jött haza, de testvére, Palácsik Lilla babájának születésére mindenképpen szeretne visszajönni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás