promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cégtulajdonos lett az Exatlon Hungary versenyzőjéből
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adu László életét teljesen megváltoztatta az Exatlon Hungary. Nemrég egy olyan ajánlatot kapott, amit egyszerűen nem utasíthatott vissza.

Alig néhány napja ért véget az Exatlon Hungary második évada, de a TV2 máris berendelte a népszerű műsor harmadik szezonját. Bár hivatalosan még nem közölték, hogy mikorra várható az első adás, valószínűleg 2021 januárjában esedékes.

A második évad legjobb női versenyzője Busa Gabi lett, akit óriási meglepetés ért, amikor hazatért Magyarországra. Bár a fiatal rendőrnő egyelőre nem tudja, pontosan mire fogja költeni a nyereményét, abban biztos, hogy jól be fogja osztani.

Böjte Dave-nek már határozottabb elképzelése van, hogy hova fog kerülni a 15 millió forint, de a verseny második helyezettjeinek sincs oka panaszra. Adu László számos lehetőséget kapott a műsor után, amiből megalapozhatja a jövőjét.

„Az Exatlon után most kezd visszatérni az életem a megszokott kerékvágásba. Nagyon vártam, hogy hazaérjek a családomhoz, hiszen öt hónapig nem láttam őket. Szerencsére az elmúlt két hét alatt sokat voltunk együtt, hiszen ők is hatósági házi karanténba kerültek, mivel egy háztartásban élünk. Most a teendőimet intézem. folyamatban van a költözés Drégelypalánkról, és vettem egy autót is, ami főként a kisfiam miatt kellett. Eddig jól alakulnak a dolgaim!”

- nyilatkozott a Ripostnak Adu, aki eddig szobafestőként dolgozott, de nemrég az egyik ismerőse egy olyan ajánlattal kereste meg őt, amit egyszerűen nem utasíthatott vissza.

„Az egyik ismerősöm megkeresett, hogy csatlakozzak az építőipari cégéhez, mert az egyéni vállalkozása már kinőtte magát. Elfogadtam a lehetőséget, úgyhogy a jövőben én is vállalkozóként fogok dolgozni, ráadásul cégtulajdonos is leszek. A vállalat lakóingatlanok és egyéb épületek generálkivitelezésével foglalkozik. Szerencsére munkából nincs hiány!”

Adu több versenyzőtársával is tartja a kapcsolatot, Dave-el például már gokartozni is voltak, Novák Zalánnal pedig mindennap beszélnek, többek között jövőbeni tervükről, hogy egy alapítványon keresztül segítsenek hátrányos helyzetű gyermekeknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás