promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt az Exatlon győztese, erre költené nyereményét
Borítókép:  tv2.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary második évadának Férfi Döntőjét Böjte Dávid nyerte. A győztes elárulta, mihez kezd 15 millió forintos nyereményével, ahogy arról is beszélt, szüksége lenne egy kis pihenésre.

Ahogy azt megírtuk, az Exatlon Hungary 109. adásban láthattuk a sorozat második évadának Férfi Döntőjét, amiben Adu László és Böjte Dávid csapott össze. A két Kihívó utolsó párharca a legvégéig rendkívül izgalmas volt, tizenhárom futam után végül Dávid húzta be az utolsó pontot, ezzel pedig megnyerte a Férfi Döntőt, ő lett a 15 milliós fődíj tulajdonosa, és a 2020-as Exatlon Hungary legjobb férfi versenyzője.

Meg kellett tisztelnem azzal Adu Lacit, hogy komolyan veszem a döntőt. Adu azt mondta, hogy a versenyben, a pályán nincs barátság, és mind a ketten nyerni jöttünk, az első pillanattól így álltunk az Exatlonhoz. Vele sem lett volna korrekt, ha nem teszem oda magam, hiszen ő is küzdött, ahogy tudott – árulta el győzelme után a Blikknek Böjte Dávid. 

A pékként dolgozó Dávidot már várják vissza a munkahelyén, igaz, ő inkább most pihenne és magával foglalkozna, mivel rengeteg minden történt vele az elmúlt hónapokban és szeretne időt adni magának, hogy picit leülepedjenek benne a dolgok. S, hogy mit kezd 15 millió forintos nyereményével? Szeretne venni egy lakást. „Ugyan ez az összeg talán még nem elég, pár év kemény munkával össze tudok még annyit gyűjteni, hogy legyen egy tehermentes otthonom" – tette hozzá. 

Böjte Dávid kiemelte, a verseny minden percét imádta és sokat tanult magáról.

„Például hogy nem vagyok jó a konfliktusok kezelésében, hogy önbizalomhiányom van, és hogy sokkal határozottabb kell legyek. Elzárva a világtól az ember alaposan helyre tudja tenni az értékeit, a család és a barátok fontossága előtérbe kerül, hajlamosak vagyunk ugyanis ezt magától értetődőnek kezelni" – részletezte a tanultakat Dave.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás