Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Palvin Barbi elárulta élete nagy tervét

Palvin Barbi elárulta élete nagy tervét

Színes

Palvin Barbi elárulta élete nagy tervét

Színes

Baranyecz János 18:48

A világhírű modellünk, Palvin Barbi már most tudja, hogy mit szeretne elérni a jövőben, és ebben nagy szerepe van a szerelmének, Dylan Sprouse-nak.

A világ egyik legszebb nőjének tartják Palvin Barbarát, szóval büszkék lehetünk rá, de nem csupán emiatt, hiszen elképesztő sikereket ért el modellként. Hatalmas márkáknak szokott dolgozni, és elismert tervezők ruháiban pózol, de most kiderült, hogy nem feltétlenül ez a fényűző, csillogó élet Barbi legnagyobb vágya, hanem ennél valami jóval egyszerűbb, tisztább dolog kéne neki.

Palvin Barbi még csak 26 éves, szóval nagyon fiatal, és rengeteg ideje van átgondolni a jövőjét, de a 24 írja, hogy a BEST magazin interjújából kiderült a gyönyörű modell terve, amiben természetesen kiemelt szerepet kapott a család. A szerelme, Dylan Sprouse nélkül persze nem fog menni, de szerencsére azt is elárulta Barbara, hogy milyen a színész kapcsolata a szüleivel:

„Mindenképpen szeretnék egy szép nagy családot. Ugyan még fiatal vagyok hozzá, de ha eljön az én időm, boldogan vágok bele Dylannel a családalapításba. A szüleim is nagyon kedvelik őt, ezért igyekszem úgy alakítani, hogy velem tudjon jönni Magyarországra, ha éppen nem túl elfoglalt.”

Ezek alapján pedig tényleg nagy a boldogság Palvin Barbara és Dylan Sprouse között, hiszen a családalapítás nagyon komoly terv, amihez szükséges, hogy valóban szeressék egymást. De azért abban is biztosak lehetünk, hogy még sok évig fog modellkedni Barbi, hiszen a szakma élvonalába tartozik, és még rengeteg lehetőség áll előtte.

Borítókép: Palvin Barbara / Vincenzo PINTO / AFP