promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi elárulta élete nagy tervét
Borítókép:  Palvin Barbara / Vincenzo PINTO / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű modellünk, Palvin Barbi már most tudja, hogy mit szeretne elérni a jövőben, és ebben nagy szerepe van a szerelmének, Dylan Sprouse-nak.

A világ egyik legszebb nőjének tartják Palvin Barbarát, szóval büszkék lehetünk rá, de nem csupán emiatt, hiszen elképesztő sikereket ért el modellként. Hatalmas márkáknak szokott dolgozni, és elismert tervezők ruháiban pózol, de most kiderült, hogy nem feltétlenül ez a fényűző, csillogó élet Barbi legnagyobb vágya, hanem ennél valami jóval egyszerűbb, tisztább dolog kéne neki.

Palvin Barbi még csak 26 éves, szóval nagyon fiatal, és rengeteg ideje van átgondolni a jövőjét, de a 24 írja, hogy a BEST magazin interjújából kiderült a gyönyörű modell terve, amiben természetesen kiemelt szerepet kapott a család. A szerelme, Dylan Sprouse nélkül persze nem fog menni, de szerencsére azt is elárulta Barbara, hogy milyen a színész kapcsolata a szüleivel:

„Mindenképpen szeretnék egy szép nagy családot. Ugyan még fiatal vagyok hozzá, de ha eljön az én időm, boldogan vágok bele Dylannel a családalapításba. A szüleim is nagyon kedvelik őt, ezért igyekszem úgy alakítani, hogy velem tudjon jönni Magyarországra, ha éppen nem túl elfoglalt.”

Ezek alapján pedig tényleg nagy a boldogság Palvin Barbara és Dylan Sprouse között, hiszen a családalapítás nagyon komoly terv, amihez szükséges, hogy valóban szeressék egymást. De azért abban is biztosak lehetünk, hogy még sok évig fog modellkedni Barbi, hiszen a szakma élvonalába tartozik, és még rengeteg lehetőség áll előtte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás