promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett szexi ruhában árulja el a boldogság titkát
Borítókép:  Köllő Babett / origo.hu (Polyak Attila)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben szépsége, Köllő Babett most őszintén mesélt a csalódásairól, és fontos tanáccsal látta el az embereket, hogy mindenki megtalálja a boldogságot.

Köllő Babettet a Viasat 3 reality-jében ismerhette meg igazán a közönség, akik pedig utána kezdték el követni őt, azok hamar rájöhettek, hogy a luxusfeleség egyáltalán nem szégyenlős, sőt, büszkén mutatja meg a világnak csábító testét. A legtöbbször ráadásul nagyon őszintén osztja meg érzéseit velünk, és ez most is így van, hiszen a sztár elég mély gondolatokat tárt fel a rajongók előtt.

A hatalmas csalódásokról, és a szív erejéről mesélt Köllő Babett, aki a nehéz témák ellenére nagyon pozitív üzenetet közvetített. Ez sokak számára jelenthetnek jó tanácsot, amit talán érdemes is megfogadni, hiszen a Feleségek luxuskivitelben sztárjának írásából kiderül, hogy bőven van már tapasztalata a dologban, szóval valószínűleg pontosan tudja, hogy miről beszél.

„Nem tudom megszámolni, hogy hányszor csalódtam már emberekben. Olyan emberekben akiket fontosnak hittem és akikről azt hittem, hogy én is fontos vagyok a számukra. De nem is érdekel! Tudjátok miért nem? Mert ettől én nem fogok megváltozni! Mert ettől még nem zárkózom be! Nem leszek olyan, mint ők! Újra és újra meg fogom nyitni a szívemet, mert bár sok rossz is betalál, de rengeteg csodás dolog is! Ne féljetek érezni! Szerelmet, barátságot, szeretet! Szeretet adni és kapni a legcsodálatosabb dolog! Ne éljetek félve! Úgy nincs értelme”

– írta Köllő Babett, aki valószínűleg nem csupán ezekkel az őszinte sorokkal fogja inspirálni a követőit, de a melléjük rakott szexi képeivel is, amiket itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás