promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Groovehouse énekesének „szellemirtót” kellett hívnia
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Groovehouse énekesnőjének, Judynak a férjére szellem tapadt, ezért a párnak médiumot kellett hívnia, hogy megoldódjanak a gondok.

Talán még sokan emlékeznek a 90-es évek végének, a 2000-es évek elejének ismert együttesére, a Groovehouse-ra. A zenekar napjainkban már kevesebbet szerepel a köztudatban, most azonban Judy, a banda énekesnője meglepő dologról mesélt a Borsnak. A bulvárlapnak ugyanis elárulta, miután 2012 márciusában megszületett a lámyuk, Maya igen szokatlan eseményekre lett figyelmes.

Balszerencsés dolgok történtek.

„Ok nélkül szikrázott a konnektor, füstölt a tévé, nem volt víz, minden elromlott, ami elromolhat. Egy ponton kellemetlen szagot lehetett érezni. Kopácsolást lehetett hallani a pincéből, pedig senki nem volt lent”

mesélte Judy a Borsnak. Egy vízerekkel foglalkozó lány elárulta az énekesnőnek és férjének, hogy bizony szellemekkel élnek együtt. Judy hívott is egy médiumot, „szellemirtót”, Buda Tamás személyében.

„Az anyagi helyzetünk is megromlott. Perben álltunk a háztulajdonossal, minden balul sült el. A kutya nem akart bejönni a házba, úgy kellett betolni. Folyton vonyított. Félelmetes volt! Nem értettük az okát. Amikor jött a médium, azt mondta, rajtam nincs szellem, a férjemen, Balázson igen. Egy huszonéves lány, akit hosszú évek óta hordoz. Ettől fájt rendszeresen a háta. Kiderült, hogy volt egy a pincében, egy a házban, és abban az autóban is, ami másnap tönkrement, ahogy megvettük. Amint megcsinálta a szeánszot, amivel átsegítette a szellemeket a fénybe, elmúltak Balázs hátfájdalmai, megszűntek a jelek. Fél év alatt minden rendbe jött, az anyagi helyzetünk is, még a pert is megnyertük. Előtte is hittem eb­ben, Balázs volt szkep­tikus. Most sem örül, ha erről beszélek”

– fogalmazott a Groovehouse énekesnője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás