promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen támadják Győrfi Pált
Borítókép:  Győrfi Pál / MTI (Máthé Zoltán) / via femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győrfi Pál lett az utóbbi hetekben az ország legismertebb arca, aki mindenkit arra buzdít, hogy maradjunk otthon. Most mégis sikerült rendesen magára haragítania az embereket.

Az OMSZ-szóvivő, Győrfi Pál hihetetlen népszerűségre tett szert a koronavírus-járvány Magyarországra való betörésekor, hiszen szinte mindenhol az ő arcát láthattuk, akár a televízióban, vagy csak egy sima YouTube-videó előtt. Az elmúlt hetek során folyamatosan azt tanácsolta az embereknek, hogy:

Maradjanak otthon!

Győrfi Pál az egész országnak üzent, ami rengeteg vicces képet, és videót inspirált, most viszont úgy néz ki, hogy csinált valamit, amivel elég sok embert felbosszantott, hiszen többen is álszentnek titulálták őt, pedig csak egy egyszerű szabadidős tevékenységről van szó.

Kiderült, hogy a szóvivő a hétvégén elment futni, bringázni, ráadásul az általa kirakott képeken arcmaszk nélkül szerepel.

Egyből meg is jelentek a támadó jellegű, keserű kommentek a kiruccanásról készült fotók alatt, amik azt kérdőjelezik meg, hogy miért nem maradt otthon, hiszen mindig ő kérlel erre minket, ráadásul miért nem gondoskodott az arca eltakarásáról. Persze voltak olyanok is, akik csak viccnek szánták, ettől függetlenül egy kisebb balhé kerekedett ki a dologból, hiszen pont, hogy tőle nem vártak a követők ekkora „lazaságot”.

Győrfi Pál mentségére legyen, hogy a képeken egy embert sem lehet látni rajta kívül, szóval látszólag nincs semmi veszély. Itt lehet megtekinteni a viszonylag nagy port kavaró, ártatlan fotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás