promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győrfi Pál már a Bee Gees slágerével kérlel minket, hogy maradjunk otthon – videó
Borítókép:  Győrfi Pál / youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győrfi Dani ismét csinált egy elég poénos videót, amiben újból szerepel az édesapja, Győrfi Pál, ráadásul most a Bee Gees egyik legnagyobb slágeréhez nyúltak hozzá.

Az OMSZ-szóvivőt, Győrfi Pált már szinte mindenki ismeri Magyarországon, hiszen ő osztja meg az emberekkel többek között a YouTube-videók előtti hirdetésekben azokat a javaslatokat, amiket célszerű betartanunk az egész világon problémát jelentő koronavírus-járvány megfékezésének érdekében.

A fia, Dani már jó ideje csinál poénvideókat a TikTokra, és már arra is volt példa, hogy az apja is besegített neki sokunk legnagyobb meglepetésére és örömére. A legutóbbi közös alkotásuk is igencsak viccesre sikeredett, és most megérkezett a folytatás, ami ismét arra buzdít minket, hogy bizony maradjunk otthon, de most egy kis zenével fűszerezték meg a dolgot:

A Bee Gees klasszikusát a „Stayin' Alive”-ot dolgozták át „Stayin' Inside”-ra, hogy ezzel is több ember fülébe jusson el a fontos üzenet. Az még kérdéses, hogy miért kellett a videóba rémálom üzemanyagnak egy Győrfi Pál fejével rendelkező baba, de a lényeg, hogy humoros és hasznos lett a végeredmény, ami valószínűleg fel fogja robbantani az internetet, hiszen mostanában mindent meg kell ragadnunk, ami csak egy picit is eltereli a figyelmünket a bezártságról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás