Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Stohl András: „Ez a karantén jót tett a családoknak”

Stohl András: „Ez a karantén jót tett a családoknak”

Színes

Stohl András: „Ez a karantén jót tett a családoknak”

Színes

Helmeczi Benjamin 17:17

Stohl András a Mokkában beszélt A Piramis című műsorról és arról, hogyan élte meg családjával a karanténidőszakot.

Június 2-án, kedden vadonatúj részekkel tér vissza a TV2 népszerű gameshowja, A Piramis, aminek házigazdája továbbra is Stohl András lesz. A színész-műsorvezető a Mokkában beszélt arról, hogy mi lehet a műsor népszerűségének titka.

„Ez egy közös játék. Vannak a párok, akik játszanak, ők hoznak egy életet, egy történetet, és az elejétől fogva fontos volt, hogy sokat beszéltessük a játékosokat, hogy legyen miért megszeretni őket, hogy legyen miért szorítani nekik”

– mondta a színész, aki ezután azt is elárulta, hogy a játék semmiben sem változott, ugyanazok lesznek a szabályok, csak más emberekkel, más sorsokkal fogunk megismerkedni, de annyit hozzáfűzött, hogy az új részekben nagyobb nyereményeket is el fognak vinni, mint az előző szériákban.

A beszélgetés végén szóba került az is, hogy Stohl András és családja hogyan élte meg az elmúlt két hónapot, amikor karanténban kellett lennie nekik is:

„Én jól viseltem a karantént, sokkal többet voltam a családdal. Hihetetlen, hogy mennyit segít az, ha az ember a gyerekeivel tud lenni. Én azt gondolom, hogy ez a karantén a családoknak jót tett. Egész egyszerűen rá voltunk kényszerítve arra, hogy odafigyeljünk a másikra”.

Borítókép: Blikk