promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szőke Zoltán kitálalt: ezt gondolja Stohl Andrásról
Borítókép:  Szőke Zoltán / life.hu (Zsigmond László)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan indul a TV2 új szériája, amiben Szőke Zoltán és Stohl András is szerepelni fog, most pedig kiderült, hogyan bírják a közös munkát.

Évtizedekig láthattuk a Barátok közt című sorozatban a legendás Berényi Miklós szerepében Szőke Zoltánt, aki váltani akart, ezért elhagyta az RTL Klub népszerű műsorát. Most új vizekre evezett, és a TV2-nél dolgozik tovább, hiszen az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című szériában kapott szerepet.

Az új sorozat elég nagy váltás lesz a veterán televíziós színésznek, hiszen most nem naponta, hanem hetente jelentkeznek a részek, de úgy látszik, hogy örül a dolognak:

„Mivel ez heti sorozat, és már jó pár részt leforgattunk, nem jelent majd akkora terhelést, mint egy napi szappanopera. Szeretem is, ha van szabadidőm, nem vagyok az a »csapból is folyni akarok« típus. A napi forgatás állandó kötöttséget jelentett, így nem tudtam annyit utazni, amennyit szerettem volna, de az elmúlt időszakban ezt pótoltam. Jártam Dél-Amerikában az Amazonas mélyén, az Andokban. Ezt egyfajta lelki méregtelenítésnek fogtam fel, amelynek során az ember visszakapja önmagát a sok beton és rohanás után”

– nyilatkozta a népszerű művész a Borsnak, majd mesélt egy kicsit a karakteréről is:

„A címszereplő Bödör Gazsi gyerekkori legjobb barátját alakítom, aki alapvetően pozitív figura, a sorozat mégis egy pici konfliktussal indul. Igaz, hogy a kevésbé pozitív figuráknak több színárnyalatuk van, de az a legjobb, ha az ember kirándulgathat szakmailag.”

Az is kiderült, hogy most először dolgoztak együtt a széria címszereplőjével, Stohl Andrással, akiről Szőke Zoltán elárulta az őszinte véleményét:

„Bucival végre színészként találkoztunk, csodálatos kolléga, nagyon jó kisugárzással, aki maximálisan profi, és mind szakmailag, mind emberileg nyitott volt felém, amikor három héttel a forgatás kezdete után belecseppentem a munkába. A stáb többi tagja mellett ő is sokat segített, hogy megismerjem a sorozatbeli karakteremet.”

Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című új, magyar vígjátéksorozat május elsején, 21:00-kor mutatkozik be a TV2 műsorán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás