Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pamela Anderson továbbra is hordja a Baywatch-ruhát

Pamela Anderson továbbra is hordja a Baywatch-ruhát

Színes

Pamela Anderson továbbra is hordja a Baywatch-ruhát

Színes

Toronicza Péter - 2020.06.02. 21:42

Pamela Anderson 52 évesen is szexi, ráadásul még mindig jó rá a Baywatchos fürdőruha.

David Hasselhoff már 1989 óta ott díszelgett vízimentőként, míg a színésznő 1992-ben csatlakozott a sorozathoz C.J. Parker karaktereként. Ha valaminek, hát a Baywtachnak nem volt túl sok értelme azon kívül, hogy a csajok fürdőruhában futkároztak. Az emberek mégis nézték, és 2001-ig életben maradt az egész. Anderson amúgy 1997-ig volt csapattag, de így is letudott 111 epizódot.

Neki a Dwayne Johnsonon és Zac Efronos 2017-es Baywatch film már nem is tetszett. Azt nyilatkozta, hogy a szériának az volt a bája, hogy gagyi volt, neki így egyszerűen nem jött be.

„Ami rossz, az maradjon rossz, és kész”

- mondta Andy Cohen műsorában, ahol meg is említette, hogy nem érti, miért szórtak el a mozifilmre 65 millió dollárt, amikor ők félmillióból összehozták anno a sorozatot.

Akinek amúgy még mindig Anderson álmai nője, azoknak nyitott az ajtó, mivel a színésznő szeretne utoljára férjhez menni. Szóval egy utolsó esküvő belefér, csak találja meg végre az igazit.

Úgy néz ki a leendő férj a sorozat-történelem egyik darabkáját is fogja látni, mivel Andersonnak még megvan a Baywtach-os fürdőruhája, amit olykor fel is vesz poénból.

„Megtartottam a fürdőruhát, ott van a legfelső fiókban. Olykor fel is szoktam venni, amikor a barátaim ott vannak, de tényleg csak viccből.”

- mesélte a Fox Newsnak a sztár.

Sajnos fotó nincsen a dologról, de remélhetőleg az egyik Instagram posztban megláthatjuk, hogy miképp is áll rajta a feszülős Baywatch-ruha ennyi év után. A múltban meg hát szinte mindenki tudja, melyik darabról is van szó:

Borítókép: Thomas SAMSON / AFP