promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzalmas körülmények között él Szilágyi István özvegye
Borítókép:  KONCZ MÁRTON - ORIGO
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szilágyi István özvegye, Jolika néni egy romos, borzalmas állapotban lévő házban tölti mindennapjait. Egy olyan helyen, ahová beesik az eső.

A XVII. kerületi X. utcában található családi házban most már egyedül él Humenyánszky Jolán. Jolika néni május 3-án vesztette el férjét, az ország Lópici Gáspárjaként ismert Szilágyi Istvánt, akit fia vert agyon egy kalapáccsal. A fiú, Sz. Péterről kiderült, mentális és függőségi problémákkal küzd, jelenleg pedig az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben őrzik. Még édesapja temetésére sem mehetett el.

Jolika néni nemcsak egyedül, de borzalmas körülmények között is tölti mindennapjait. A családi házuk romos állapotban van, az épület tetőszerkete lyukas, így azon keresztül beesik a házba az eső. Ráadásul pont oda, ahol alszik.

„Nem emlékszem pontosan, hogy mikor lyukadt ki, de egy ideje elég sok víz bejön sajnos, ha esik az eső. Jelentkezett egy tetőfedő, hogy megnézi, mi a probléma, és megpróbálja megoldani, de a megbeszélés után többé nem láttam. Most csak imádkozni tudok, hogy ne essen, mást nem tehetek" – mondta Szilágyi István özvegye a Borsnak.

Mint a bulvárlap írja, hiába segítik sokan Jolika nénit, a banki levonások miatt alig marad bevétele. Ugyanis az idős hölgynek az évek alatt összegyűlt, otthonukat terhelő adóssággal is egyedül kell megküzdenie.

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás