Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, hogy mennyi ideig kínozta szex nélkül férjét Csősz Bogi

Kiderült, hogy mennyi ideig kínozta szex nélkül férjét Csősz Bogi

Színes

Kiderült, hogy mennyi ideig kínozta szex nélkül férjét Csősz Bogi

Színes

Baranyecz János - 2020.05.30. 04:40

A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Csősz Boglárka egy új interjúban árulta el, hogy meddig kellett várnia férjének az első szerelmeskedésig.

A Viasat 3 műsorán látott Feleségek luxuskivitelben című reality-ben ismerhettük meg a gyönyörű Csősz Bogit, aki alapból színész, és modell. Már rengetegszer elkápráztatott minket megjelenésével, emiatt rengeteg férfi megfordul utána az utcán, és most a 24 vette észre, hogy a Szerelemcsütörtök legutóbbi részében Bogi elárulta, hogyan bánik szerelmével, mit kellett tennie a férjének azért, hogy meghódítsa őt, illetve mennyi ideig várt a szexszel.

„Egy nő legyen játékos, adjon is meg nem. Adjuk meg a férfinek a lehetőséget, hogy menjen és teljesítse a feladatokat. Ezt csináltam a férjemmel is. Tudtam, hogy ő nem egy egyéjszakás kaland. Nyilván látta, hogy ki vagyok, meg milyen nő, de úgy viselkedtem, mint egy kislány. Mindenféle feladatot adtam neki. Mindenhová el kellett engem vinnie. Operába, balettra, sétálni, utazni, stb., de én addig nem engedtem még egy csókot sem. Nyilván ő nem tudott róla, hogy hány szeretőm volt, meg mennyit pasiztam. Azt gondolom, hogy ha egy férfit kiválasztunk, hogy ő egy komolyabb férfi lehet mellettünk, akkor játsszuk el a kis naiv, finom, fiatal nőt, aki nem is tud igazából az életről semmit. Legalább egy másfél hónapot várattam és játszottam az elérhetetlent”

– mesélte Csősz Bogi, aki még azt is megemlítette, hogy jelenleg hogyan kommunikál a párjával, és milyen eszközökkel tartja meg a távolságot ahhoz, hogy folyton izgalmasnak, és rejtélyesnek tűnjön:

„Nekem mindig egy nagyon fontos dolog volt, hogy ha tudtam, hogy komoly kapcsolatot akarok, akkor sosem hívtam fel a pasit. És a mai napig is az van, hogy a férjemnek kell felhívnia. Ő érdeklődjön, érdekelje, hogy mit csinálok, kivel vagyok. Ne én hívogassam a férjemet. Egy nő legyen titokzatos, ha kell tűnjön el. Ne küldözgessünk sms-eket egy pasinak, ne zavarjuk. Ha meg akarunk vele találkozni, akkor meg jelenjünk meg.”

Itt lehet megtekinteni a teljes interjút Csősz Boglárkával:

Borítókép: Csősz Boglárka / via femina.hu

Legolvasottabb hírek