promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Radics Gigi büszkén mutatta meg a terhespocakját
Borítókép:  Radics Gigi / Hungaroring (via origo.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy az öröm Radics Gigiéknél, hiszen a népszerű énekesnő gyermeket vár, ezt pedig egy gyönyörű képpel demonstrálta a rajongóinak.

A Megasztárral berobbanó Radics Gigi elképesztő hangját szinte mindenki ismeri az országban, hiszen az egyik legkedveltebb énekesnőről van szó, aki már számtalan slágerrel bizonyította a tehetségét. Gigi pár hete mindenkit meglepett, mikor nagy örömmel bejelentette, hogy babát vár a párjától, Mikusz Árontól.

Nem csupán őket, de a rajongókat is nagyon boldoggá tette a hír, hiszen Radics Gigi és a szerelme hatalmas boldogságban élnek, amit most a gyermekáldás fog még tökéletesebbé tenni. A sztár most először rakott ki magáról olyan saját fotót, amin látszódik a terhespocakja, és csak úgy sugárzik a gyönyörű képen.

Az egyik követő kedvesen meg is jegyezte a fotó alatt, hogy látta élőben Radics Gigit, és nagyon szép kismama volt. Ezt a barátságos üzenetet nem tudta szó nélkül hagyni az énekesnő, és gyorsan meg is köszönte a rajongójának a pozitív megnyilvánulást, hiszen manapság nagyon meg kell becsülni, ha éppenséggel nem támadás éri az embert.

Itt lehet megtekinteni a büszkén pózoló Radics Gigit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás