promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljes letargiába zuhant Jennifer Lopez, amiért elmarad az esküvője
Borítókép:  Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már negyedik alkalommal házasodna, de hát a koronavírus közbeszólt.

Jennifer Lopez teljesen kihasználta a karantént, hogy a családjával tölthessen minden időt, de nagyon készült az esküvőjére is Alex Rodriguezzel. Korábban azt nyilatkozta, hogy jelenleg annyit tudnak tenni, hogy várnak, akárcsak az egész világ. Bár az egybekelést valahogy meg tudnák oldani, de hát nem meglepő, hogy JLo tökéletes és nagy esküvőt szeretne.

A sztár a közelmúltban Ellen DeGeneresnek nyilatkozott arról, hogy akármennyire szeretnék az egybekelést, ez most nem fog összejönni.

„Egyáltalán nem tudunk tervezni. Feszülten várunk, hogy mi fog történni. Összetört a szívem. Remek terveink voltak a nyárra, de úgy néz ki Isten tervei ezeket felülírták. Arra kell gondolni, hogy minden jobb lesz”

– mesélte vegyes érzelmekkel Lopez, aki hozzátette, hogy néhány hónapot még biztosan várniuk kell.

Az Egyesült Államokban szerdán éjjel már meghaladta a százezret a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma, tehát nem túl rózsás a helyzet. A járvány mind az 50 tagállamban szedett halálos áldozatot, az elhunytak 80 százaléka 65 éven feletti volt. Persze ott is próbálkoznak enyhítésekkel, de a nagy esküvőkről még mindenkinek le kell tennie, még Lopezéknek is.

A járvány következtében az Egyesült Államokban több, mint 38 millió embert veszítette el az állását. Nagyvállalatok és több évtizede sikeresen működő áruházláncoknak kellett csődeljárást kérni. Az amerikai gazdaság több ezermilliárd dollárban mérhető károkat szenvedett, szóval a sztár is nagyon jól tudja, hogy jelenleg van nagyobb probléma is hazájában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás