promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pocsék vagy zseniális? Szívecskés ruhába bújt Jennifer Lopez
Borítókép:  TOM PENNINGTON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A döntést ismét rátok bízzuk.

A sztár nem olyan rég Ellen DeGeneresnél jelentkezett be, ahol érdekes téma került elő: Lopez arról mesélt, hogy miképp telnek a családja mindennapjai a karanténban. Az énekes-színésznő a digitális oktatás miatt besegít a gyerekeinek a tanulásba, és azt is bevallotta, hogy melyik az a tantárgy, ami még rajta is erősen kifog.

Lopez úgy látszik az otthon töltött ideje alatt arra is ráér, hogy nosztalgiázzon kicsit, és régi fotókat vegyen elő. Persze itt nem gyerekkori képről beszélünk, hanem egy olyanról, ami anno egy fotózáson készült egy különleges ruhában. Nem tudni mikor kattinthatták a képeket (több is van, tudtok váltani), vagy melyik bemutatón vonulhatott ki ebben a felállásban a sztár a kifutóra, de aki otthon van a divat világában, és tudja a választ, az nyugodtan írja meg kommentben.

Az első, amit biztosan kijelent mindenki, hogy Jennifer Lopeznek még karokra sincsen szüksége, így is őrülten szexi a ruhában. A második, amire mindenki asszociálni fog, hogy a sztár úgy néz ki benne, mint egy szív. Ezt a harmadik fotón lehet remekül látni.

Lehet Lopez ebből az apróból is vette elő a képet, hogy egy kis szeretetet küldjön mindenki ezekben a nehéz időkben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás