promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez ezt a tantárgyat utálja a legjobban
Borítókép:  Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Próbál segíteni a gyerekeinek, de hát elég kevés sikerrel.

Jennifer Lopez igazi világsztár, és mostanság igazán sikerült visszakerülnie a mókuskerékbe. A többség szerint óriási fellépést csinált Shakirával az idei Super Bowl halftime-show-n, és a kritikusok is agyondicsérték A Wall Street pillangóiban nyújtott alakításáért.

Sztárság ide vagy oda, otthon ugyanolyan anyuka, mint bárki más. A karantén rájuk is vonatkozik, és az iskolabezárásoknak szintén ugyanúgy isszák a levét, mint bármelyik hétköznapi család.

Lopez Ellen DeGeneresnél jelentkezett be, ahol beszélt a család mindennapjairól. A énekes-színésznő bevallotta azt is, hogy a matek nagyon nem az ő asztala, legalábbis az, amit mostanság tanulnak a gyerekei.

„Néha szerintem ugyanúgy megkérdezi más is, hogy mi a fene ez? Nem vagyok tanár. Találkoztál már azokkal a matekpéldákkal, amit manapság a gyerekeknek tanítanak? Teljesen más. Őrület! Azzal megy el az idő nagyrésze, hogy keresgetem mi mit jelent.”

- mesélte a házi feladatokról Lopez, aki közben az esküvőjére készül Alex Rodriguezzel, de hát a koronavírus ebben is felborítja a számításaikat.

„Jelenleg annyit tudunk tenni, hogy várunk, akárcsak az egész világ.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás