Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Könnyes búcsú az Exatlon Hungary-ben

Könnyes búcsú az Exatlon Hungary-ben

Színes

Könnyes búcsú az Exatlon Hungary-ben

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.05.27. 06:36

Az Exatlon Hungary Dupla Párbajában Derzsi Viki és Tóth Dávid került ki vesztesként, ezért számukra véget ért a verseny.

Az új versenyhét a Hármak Viadalával kezdődött, ami Szabó Dorottya és Adu László nyertek meg, így Pap Dorcinak, Derzsi Vikinek, Böjte Dave-nek, és Tóth Dávidnak Dupla Párbajozni kellett, hogy kiderüljön, ki folytathatja a versenyt a 15 milliós fődíjért.

A gigászi küzdelem előtt Dorci arra kérte Vikit, hogy ne engedje el a saját játékát miatta. Viki kisírt szemekkel beszélt csapattársának arról, hgy milyen nehezen viseli a kialakult helyzetet, és bevallotta, hogy a Párbajon nem fogja tudni kizárni az érzéseit, és biztosra vette, hogy nem tud majd úgy küzdeni, mint ahogy Besenyei Bogi ellen tette.

A Dupla Párbaj a lányok küzdelmével kezdődött, amit végül Pap Dorci nyert meg, így Viki számára véget ért az Exatlon. A Kihívók hosszú percekig nem tudták elengedni egymást, közben Viki egy fontos dolgot súgott Dorci fülébe.

Ezt követően Dave és Dávid Párbaja következett, amit egy elképesztő küzdelem után Dave nyert meg. Dávid szerint nincs oka szégyenkeznie, hiszen mindent megtett, ami tőle telt, műsort pedig élete egyik legnagyobb kalandjának tartja. Mielőtt a Bajnok távozott volna, fontos dolgokra kérte csapattársait.

Borítókép: TV2