promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy zaklató miatt kellett elköltöznie Opitz Barbinak
Borítókép:  Opitz Barbi / via rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az X-Faktor egykori nyertesét, Opitz Barbit olyan szinten zaklatta az egyik rajongója, hogy kénytelen volt új otthont keresni.

Opitz Barbi 2016-ban megnyerte az X-Faktort, azóta pedig határozott helyet harcolt ki magának a magyar zenei életben, és ez nem csupán az énekhangjának, de az egyedi megjelenésének is köszönhető. A hatalmas, szőke hajkoronája miatt már messziről fel lehet ismerni az énekesnőt, akinek rengeteg rajongója van, akik között akad olyan is, aki kifejezetten megnehezítette az életét.

A 24 vette észre, hogy a Fókusz riportjában szerepelt Opitz Barbi, aki mindent elárult egy elég rémisztő esetről. Van egy megszállottnak nevezhető rajongója, aki miatt végül muszáj volt elköltöznie, pedig az elején egyáltalán nem tűnt olyan súlyosnak a dolog, de a végére egyre betegebb lett a szituáció.

„Úgy gondoltam, hogy ebből még lehet egy szép barátság is, aztán, hát az lett a végpontja ennek az egésznek, hogy konkrétan, amikor nem engedtem be késő este a házba, akkor azzal próbált meg engem zsarolni, hogy le fog ugrani a harmadik emeletről”

– mesélte a megrázó esetet Opitz Barbi, aki azt is megosztotta a nézőkkel, hogyan került a képbe az említett zaklató rajongó, aki először még egész veszélytelennek tűnt, bár már ott sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben.

„Fellépésről mentünk haza és lekövetett az egyik fiú rajongóm, és ő egyébként több száz kilométerre lakik Pesttől. Egy másik alkalommal, reggel 100 szál rózsával várt engem a ház előtt. Akkor tényleg nagyon jólesett, és nagyon aranyos volt, és behívtuk egy teára. Anyával beszélgettünk vele, nagyon aranyos volt. [...] Máskor is eljött hozzánk, sőt, volt olyan is, amikor mi otthon voltunk lent vidéken, itt se voltunk, és egyszerűen csak szó nélkül feljött. Ugyebár nem talált otthon engem, így felcsengette az összes lakót. Nem kis kellemetlenséget okozott”

– mondta az énekesnő, és a műsorból kiderült, hogy többen is jártak már hasonló cipőben, például a Barátok közt sztárjai, Tóth Andi, vagy az Anna and the Barbies frontembere, Pásztor Anna. Ilyenkor érdemes feljelenteni a zaklatót a rendőrségen, mivel ezért akár egy évre is börtönbe zárhatják.

Itt lehet megtekinteni a teljes riportot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás