promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: Bogi kitálalt Dorciról
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú napokig a Kihívók vitájától volt hangos az Exatlon Hungary, mert Pap Dorci és a többiek nem jöttek ki jól Besenyei Bogival.

Az egész akkor kezdődött, mikor az egyik Végjáték során Bogi lába megsérült, és emiatt alig bírt mozdulni a futama után. Társai azonban nem segítették őt, inkább rendreutasították és kinevették Bogit, ami nagyon rosszul esett a lánynak.

Később egy komoly vita alakult ki Dorci és Bogi között, amibe aztán Derzsi Viki is beszállt. Egy idő után a Bajnokoknál is szóba került, hogy a Kihívók ezek után már nem fognak tudni újra csapatként együttműködni, és Dorci szerint erről csakis Bogi tehet, ezért azt mondta, hogy nélküle képzeli el a kékek jövőjét. Emiatt a lányt többen is megfenyegették a műsor közösségi oldalain.

A mélypont aztán napokkal később jött el, mikor a Kihívók már árulónak nevezték Besenyei Bogit, emiatt a lány teljesen összeomlott lelkileg.

A rajongók szerint Dorci mindvégig irigy volt Bogira, és hogy mihamarabb kiessen, folyamatosan érzelmi terrorban tartotta őt. Bogi nemrég a TV2 kamerája előtt tálalt ki Dorciról, amivel végleg pontot tett az ügy végére.

„Abszolút sportszerűtlen magatartásnak tartom. Dorci nagyon jól tudta, hogy ezzel engem ki lehet zökkenteni. Illetve, amikor összekerültem Vikivel a legutolsó medáljátékon, akkor Dorci elárulta magát, amikor kibeszélt a kispadon, hogy szándékosan szurkol hangosan Vikinek, hogy engem kilendítsen a játékból”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás