Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zimány Linda kényes kérdést tett fel a rajongóknak - fotók

Zimány Linda kényes kérdést tett fel a rajongóknak - fotók

Színes

Zimány Linda kényes kérdést tett fel a rajongóknak - fotók

Színes

BTP 10:50

Zimány Linda túlságosan kíváncsi arra, hogy elölről, vagy hátulról néz-e ki jobban.

Linda múltkor a jógázós képeivel robbantotta fel az Instragramot. A karantén alatt kezdett bele az új testedzésbe, amihez az internetet hívta segítségül. A fotókon kiderült, hogy már igen csak kitűnően megy neki, bár jó ideje gyakorolja.

A közösségi médiában úgy tűnhet, hogy a modellkedés a hangsúlyosabb az életében, pedig saját bevallása szerint az ideje nagy részét már tényleg csak az ügyvédi irodában tölti. Valóban nagyon jól magára talált ebben a szakmában.

A szerelem persze elkerüli a celeb jogászt. Nehezen tudta kiheverni az exét, akivel hat évig volt együtt, és már a házasságot tervezgették. Ennek több, mint másfél éve vége, azóta Linda keresi az igazit.

A karantén felborítja a jogászkodást is kicsit, így Lindának van ideje bőven posztolni az Instagramra. Most egy melegítős otthoni képet osztott meg, amiben hátulról, és elölről is nagyon szexin néz ki. Azonban feltette a nagy kérdést a követőinek:

„1 vagy 2?”

Tehát nekik hátulról, vagy elölről jön-e be jobban a melegítős pózolás. Természetesen két fotó van feltöltve, így tudtok váltani a másodikra. Nos, nektek melyik tetszik?

Borítókép: Zimány Linda offical