Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ezért esett át ilyen drasztikus fogyáson Adele

Ezért esett át ilyen drasztikus fogyáson Adele

Színes

Ezért esett át ilyen drasztikus fogyáson Adele

Színes

Toronicza Péter 09:09

Megszólalt Adele edzője, aki nem érti, miért támadják az énekesnőt.

Adeleról nem sokat lehetett hallani az utóbbi időben, de azt már nagyon sokan pletykálták róla, hogy őrületes fogyásba kezdett. Végül az énekesnő a nyilvánosság elé állt, és feltöltött egy fotót az Instagramjára. Ebben nem a leadott kilókkal akart dicsekedni, hanem köszöntet mondott az egészségügyi dolgozóknak, és azoknak, akik felköszöntötték a születésnapján.

A rengeteg pozitív üzenet mellé Adele kapott negatívat is a fogyása miatt, ráadásul a sajtó is betámadta. Ezeknek a többsége amolyan kövérfóbiás vádaskodás volt. A CNN persze azonnal védelmébe vette a 32 éves énekesnőt, aki egész életében súlyproblémákkal küzdött. Szerintük Adele kemény munkával fogyott le, és legyen ez inspiráció mindenkinek, hogy többet mozogjunk. Persze hozzátették azt is, hogy ettől még senki ne érezze most rosszul magát, ha állandóan fagyit eszik a karantén alatt a kanapén.

Molett külsővel boldogabb volt-e Adele? Nem fogjuk megtudni, de a korábbi személyi edzője, Pete Geracimo is védelmébe vette a Grammy-díjas énekesnőt, és Instagramon elmondta, hogy elsősorban az egészsége miatt kellett átesnie ilyen drasztikus súlyvesztésen.

„Nagyon szomorúan vettem tudomásul, hogy Adelet kövérfóbiás vádaskodással támadják, és ezzel magyarázzák ezt a rendkívüli teljesítményt. Amikor elkezdtünk dolgozni, nem arról szólt az egész, hogy Adele teljesen vékony legyen. A saját egészsége volt a középpontban, főleg a terhessége után. Betartotta a diétát, és keményen edzett végig. Csak emiatt nézhet ma úgy ki, ahogy látjuk a fotókon.”

- írta Geracimo aki hozzátette, hogy Adele ezt nem a címlapfotók miatt csinálta, hanem saját magáért, és a fiáért, hogy sokáig egészséges lehessen, és együtt lehessenek. Az edzője természetesen nagyon büszke rá.

Borítókép: Robyn BECK / AFP