promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy baki miatt derült ki Emma Stone féltve őrzött titka?
Borítókép:  Emma Stone / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kaliforniai álom eléggé privát, Oscar-díjas színésznője most úgy tűnik, hogy egy kis figyelmetlenséggel elárult egy nagyon fontos dolgot a magánéletéről.

A Zombieland színésznője, Emma Stone nem éppen az a nyilvánosság szeme előtt élő típus, és csupán annyit lehetett tudni róla, hogy összejött egy Dave McCary nevű rendezővel, aki tavaly megkérte a kezét, amire a filmcsillag igent mondott. Márciusra tervezték az esküvőt, de a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztaniuk. A rajongók viszont most egy elég gyanús dologra lettek figyelmesek, ami nagy titkot leplezhet le.

A 24 írja, hogy éppen Reese Witherspoonnal beszélgetett Emma Stone, és az ujján nem a fent látható, hatalmas kővel díszített jegygyűrű volt, hanem egy sima, arany karikagyűrű, ami miatt arra lehet következtetni, hogy:

valahogy mégis megoldották nagyon szűk körben az esküvőt, és a színésznő titokban összeházasodott a szerelmével.

Ez persze még nem biztos, de ezek alapján úgy néz ki, hogy nem tudtak várni, és a korlátozások betartása mellett valószínűleg volt egy meghitt kis ceremónia a legközelebbi hozzátartozók társaságában. Persze az is lehet, hogy nincs alapja a feltételezésnek, vagy még nem hivatalos a dolog, és a színésznő csak felhúzta a gyűrűjét, hogy ezzel is tartsa magában a lelket az igazi nagy napig.

Itt lehet megnézni Reese és Emma beszélgetését, ahol már nem a jegygyűrűjét viseli:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás