Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy baki miatt derült ki Emma Stone féltve őrzött titka?

Egy baki miatt derült ki Emma Stone féltve őrzött titka?

Színes

Egy baki miatt derült ki Emma Stone féltve őrzött titka?

Színes

Baranyecz János 21:21

A Kaliforniai álom eléggé privát, Oscar-díjas színésznője most úgy tűnik, hogy egy kis figyelmetlenséggel elárult egy nagyon fontos dolgot a magánéletéről.

A Zombieland színésznője, Emma Stone nem éppen az a nyilvánosság szeme előtt élő típus, és csupán annyit lehetett tudni róla, hogy összejött egy Dave McCary nevű rendezővel, aki tavaly megkérte a kezét, amire a filmcsillag igent mondott. Márciusra tervezték az esküvőt, de a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztaniuk. A rajongók viszont most egy elég gyanús dologra lettek figyelmesek, ami nagy titkot leplezhet le.

A 24 írja, hogy éppen Reese Witherspoonnal beszélgetett Emma Stone, és az ujján nem a fent látható, hatalmas kővel díszített jegygyűrű volt, hanem egy sima, arany karikagyűrű, ami miatt arra lehet következtetni, hogy:

valahogy mégis megoldották nagyon szűk körben az esküvőt, és a színésznő titokban összeházasodott a szerelmével.

Ez persze még nem biztos, de ezek alapján úgy néz ki, hogy nem tudtak várni, és a korlátozások betartása mellett valószínűleg volt egy meghitt kis ceremónia a legközelebbi hozzátartozók társaságában. Persze az is lehet, hogy nincs alapja a feltételezésnek, vagy még nem hivatalos a dolog, és a színésznő csak felhúzta a gyűrűjét, hogy ezzel is tartsa magában a lelket az igazi nagy napig.

Itt lehet megnézni Reese és Emma beszélgetését, ahol már nem a jegygyűrűjét viseli:

Borítókép: Emma Stone / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP