Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A kínaiak egyáltalán nem láthatják David Beckham testét

A kínaiak egyáltalán nem láthatják David Beckham testét

Színes

A kínaiak egyáltalán nem láthatják David Beckham testét

Színes

Toronicza Péter 08:38

Csak nem azért, mert Beckham túl szexi? A cenzoroknak bizony az.

David Beckhamet mostanság is láthattuk a képernyőn, mivel szerepelt a Modern család utolsó évadában, és a Harry Potter-rajongók is örülhetnek neki, mivel egy fejezetet fog majd felolvasni a Harry Potter és a bölcsek kövéből. Persze, nem ő az egyetlen sztár, aki csatlakozott a kezdeményezéshez.

A kínai televízió most elővette Beckham egyik régi dokumentumfilmjét, amit még 2014-ben forgattak le. Az Utazás az ismeretlenbe nálunk is ment a DIGI Life csatornán, de igazából sehol sem futott be túl nagy karriert.

Az exfocista egy motorral fedezte fel benne az Amazonas környékét. Nem csak a női nézők kedvéért, hanem a meleg miatt is nagyon gyakran előfordult, hogy Beckhamnek le kellett dobnia a pólóját vagy az atlétáját.

A kínaiak amúgy is szeretnek cenzúrázni mindent, és úgy tűnik, náluk David Beckham felsőteste sem fér bele. Meg hát isten ments, hogy valamelyikük is kedvet kapjon valamilyen tetováláshoz. A Daily Mail fedezte fel, és tette közzé videón, hogy mennyire viccesen takarják ki Beckham szinte egész testét. A focista gyakorlatilag egy nagy pacává vállik. Még jó, hogy a fején nincsen tetoválás. 

Borítókép: Michael Reaves / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP