promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két és félmillió embert vert át Arnold Schwarzenegger – videó
Borítókép:  Arnold Schwarzenegger / NICHOLAS KAMM / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Terminátor megtestesítője kirakott a karantén alatt egy videót, ami egyszerű nyújtógyakorlatból hatalmas trollkodásba fulladt.

Arnold Schwarzenegger az egyik utolsó hollywoodi legenda, akinek igaz, hogy a filmjei nem nagyon futnak manapság, de őt mégis szinte képtelenség megunni, hiszen egy rendkívül szórakoztató emberről van szó, aki mindig tudja, hogy mi kell a rajongóinak. Ez most is így van, ugyanis mindenkinek szüksége van egy kis nevetésre, ennek okán pedig úgy átvert minket, hogy egyenesen szégyellhetjük magunkat.

Tudjuk, hogy Arnie kirobbanó formában van a korához képest, hiszen többször is betekintést engedett az edzéseibe. Most a házából jelentkezett be, hogy elmondja, a nyújtás is legalább annyira fontos, mint maga a gyúrás, és ezt egy hihetetlen videóval demonstrálta, ahol az látható, ahogy:

vígan spárgázik az asztalon, és szinte megérinti közben a lábfejeit is.

Első pillantásra még akár hihető is az egész, hiszen Schwarzeneggerből kinézzük még a lehetetlent is, de csak akkor kapunk a fejünkhöz, mikor szépen elsétál a lábai mellől, és felfedi, hogy az egész csak egy trükk volt, amivel jól megviccelte a nézőket. Mivel a videón már most két és félmillió megtekintés van, így jó pár embert sikerült behúznia a csőbe, de legalább kiderült, hogy nem veszett el a humora a karantén alatt.

Itt lehet megtekinteni a világsztár trollkodását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás