Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Feleségek luxuskivitelben sztárjáról

Megdöbbentő dolog derült ki a Feleségek luxuskivitelben sztárjáról

Színes

Megdöbbentő dolog derült ki a Feleségek luxuskivitelben sztárjáról

Színes

HZS 09:52

A Feleségek luxukivitelben szereplője, Polgár Tünde elárulta, édesanyja alkoholproblémákkal küzd, és egyszerűen nem kíváncsi rá. Tizenkét éves kora óta nem része az életének.

Polgár Tünde a Feleségek luxuskivitelben című sorozat állandó szereplője. Már az eleje óta láthatjuk az ő mindennapjait is. Panaszkodni azonban ritkán szokott, ahogy édesanyjáról, családjáról is keveset tudni. Most ellenben a Borsnak elárulta, anyukája 12 éves kora óta nem része az életüknek.

„Édesapám szorgalmas, dolgos ember volt, mindent igyekezett megteremteni, anyu meg alkoholista. Hullámzó volt az életünk vele, hol jókedve volt, hol jobb volt elkerülni. Nekünk az öcsémmel sajnos ez volt a „normális”, mivel mióta az eszemet tudom, ilyen állapotban volt. Nálunk nem volt meglepő, ha a kisboltból pálinkát vagy Hubertust kellett hazahoznom kislányként. Az édesapám sokat harcolt érte, volt elvonón is, de mindig visszaesett. Kilenc­éves voltam, amikor elváltak, de akkor a bíróság az édesanyámnak ítélt minket” – mesélte Tünde.

Azt is elárulta, édesanyja, szüleik válása után nem kívánt élni a láthatással. Próbáltak közel maradni hozzá, de édesanyjuk nem volt rájuk kíváncsi. 

„35 éve nem találkoztunk, egyszer beszéltünk csupán, amikor lábtöréssel kórházba került, és úgy gondolta: lányaként kutya kötelességem őt anyagilag segíteni abban a helyzetben” – tette hozzá. 

Borítókép: 24.hu