promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmeztelen képeket rakott ki magáról Köllő Babett
Borítókép:  Köllő Babett / Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub (via nlc.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben sztárja annyira örül a május eljövetelének, hogy elég szexi, pikáns képekkel ajándékozta meg a követőit.

Úgy néz ki, hogy Köllő Babett nem éppen szégyenlős típus, de aki nézi a Viasat 3-on a Feleségek luxuskivitelben című reality műsort, az lehet, hogy nem is fog ezen meglepődni. Mindenesetre most olyan fotókat posztolt a sztár, amik biztos, hogy megdobogtatják a rajongók szívét.

„Hát eljött a május. A kedvenc hónapom gyerekkorom óta! Akkor még a suli végét és a nyári szünet közeledtét jelentette. Később rájöttem, hogy mennyi mindent szeretek még benne. Az illatokat, a meleget, a természet újraéledését, a bizsergést, a nagy sétákat, a várost este. Az érzést, hogy ebben a hónapban bármi megtörténhet... Valahogy minden olyan romantikus szokott lenni ilyenkor és minden évben azt érzem, hogy komoly változást hoz az életembe. Hát kedves május, van 30 napod!! Lepj meg! De úgy igazán”

– írta a felettébb figyelemfelkeltő képek mellé Köllő Babett, akiből úgy néz ki, hogy a legjobbat hozza ki a május megérkezése. Itt lehet megtekinteni a csábító fotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás