promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Péniszek és félelem – őszintén mesélt a luxusfeleség, Köllő Babett
Borítókép:  Velvet
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben sorozat egyik szereplője, Köllő Babett őszintén beszélt az őt ostromló, péniszeiket küldözgető férfiakról, s arról, hogy félti a gyerekét attól, hogy milyen világban nő majd fel. Továbbá kiderült, hölgyektől is kap „ajánlatokat”, ahogy az is, mivel lehet őt levenni a lábáról.

Köllő Babett színésznő, a Feleségek luxuskivitelben reality sorozat egyik főszereplője volt a vendége a Szerelemcsütörtök című műsornak. Amely azzal a céllal készül, hogy a hazai sztárok emberi, civil oldalát mutassa be. Az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach, műsorvezető, Tóth Kornélia pedig finoman szólva sem „fogta vissza magát”, s olyan témákat emelt be be a beszélgetésbe, amelyről eddig Köllő Babett nem, vagy csak nagyon keveset beszélt.

Rögtön az elején, amolyan finom „verbális pettingként" kúszik be az a történetszál, amelyet csak röviden ismerkedésnek lehetne hívni. Bár az ismerkedés Babett által érzékelt formája korántsem olyan, mint tíz-húsz éve. A színésznő ugyanis a perverz megkeresésekről beszélt. Arról, hogy huszonévesek nemiszervüket lefotózva próbálnak vele ismerkedni, sőt, kapott már 14-15 évestől is üzenetet, ajánlatot.

„Olyan videót is kaptam már, hogy valaki éles helyzetben elégíti ki magát. Gondolkodtam már azon, hogy az oldalamon képes bemutatót csinálok, pár példával, lefotóztam ugyanis az extrém üzeneteket. Nem is értem, hogy gondolja, ha átküldi a nemiszervét, akkor azt hiszi, egyrészt, hogy még nem láttam ilyet, másrészt, hogy megtetszik és akkor majd találkozunk? Mit akar közölni? Kihagyják a legjobb részt az ismerkedésből, kihagyják azt milyen vágyni valakire”

 – mesélte élményei kapcsán Babett.

Hozzátette: nem akarja, hogy a gyereke egy ilyen társadalmi-kulturális közegben nőjön fel. Olyanban, ahol a fenn említett módon mennek a dolgok. De, hogy kicsit komolyabbról is essék szó, mint merev péniszekről, Babett elárulta, mi a „titka” a házasságának, amely már több mint tíz éve tart.

„Hagyni kell élni a másikat, kell a saját játszótér. Persze, nálunk is vannak viták, mert kimondom, amit gondolok”

– fogalmazott a színésznő. Egyúttal azt is megosztotta, hogy a férjének még tizenöt év után sincs fogalma, mire hogyan fog reagálni:

„Maradjon pici intimitás. olyan szféra, amit nem adsz ki a másiknak”.

Babett azt is elárulta, a legdrágább ruhája majdnem 600 ezer forint volt, de alapvetően nem szereti szórni a magának megkeresett pénz:

„Önfenntartó vagyok, fizetem saját szórakozásaimat”.

Arra a kérdésre, hogy miért jó nőnek lenni, s, hogy mivel lehet őt levenni a lábáról, a következőt válaszolta: 

„Mindenért, egy jó cipőért, egy tekintetért, egy gyönyörű rúzsért. A lábamról pedig egy finom csokival és kedvességgel lehet levenni. Azzal, hogy valaki úgy közelit hozzám, mint egy nőhöz, nem pedig, mint élvezeti cikkhez. Szeretem, amikor az emberek tisztelettel közelítenek felém, a férjem is azzal vett le a lábamról, hogy úriemberként viselkedett.”

[[c2]] 

De, hogy a végére visszatértjünk a finom erotika vonalára. Hiszen Babett kap hölgyektől is „ajánlatot", ennek a luxusfeleség szerint az az oka, hogy erotikus kisugárzása van, vibrál körülöttem a levegő.

„Szoktam válaszolni csajoknak. Elkezdtem válaszolgatni egy lánynak, aki visszakérdezett, hogy volt-e kapcsolatom nőkkel, vonzódom-e hozzájuk? Nem igazán értettem, mire a kérdés. Megnéztem az oldalát és láttam, hogy ő a hölgyekhez vonzódik. Mondtam, hogy neki annyira tetszem, hogy ha egyszer azt gondolnám, akkor elsők közt jelentkezne. (...) Nekem nem a nem, a kapcsolat a fontos."

De a beszélgetésben még szó esik Babett szerepálmáról, ahog arról is, a csajos külső kemény belsőt takar:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás