promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a Harry Potter karakter illik a csillagjegyedhez
Borítókép:  Warner Bros.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kivel jönnél ki a legjobban a Harry Pottter-univerzumban?

Bár a horoszkópban nem hisz mindenki, de abban még a szkeptikusok is egyetértenek, hogy az azonos csillagjegyűekben nagyon sok közös van. Örök barátságok köthetnek így, persze a párválasztásnál már más a helyzet. Ott ritkább, hogy a velünk egyező csillagjegy közül választjuk ki az igazit.

Azonban most lássuk, mi a helyzet J. K. Rowling háza táján. Melyik karakterrel jönnénk ki a legjobban ebben az univerzumban, és ki illik igazán a csillagjegyünkhöz.

Kos – Sirius Black

  • Harry Potter keresztapja már fiatal korában forrófejű volt, rengeteget volt büntetőmunkán Roxfortban legjobb barátjával, James Potterrel. A kosokhoz igazán illik az ő karaktere - sokszor megy fejjel a falnak, de nemes cél vezérli, a szeretteiért pedig bármire képes.

Bika – Albus Dumbledore

  • Melyik Potter rajongó ne akarná Dumbledoret legjobb barátnak? A bikák kapják meg őt maguk mellé. Mindenki számíthat rád, és felelős döntéseket hozol. A bika jegyűek bölcsek, és bizony fel is néznek rájuk, akárcsak Dumbledorera.

Ikrek – Ginny Weasley

  • Ginny Roxfortban egy évfolyammal Harry Potter alatt tanul, akihez gyengéd érzelmi szálak fűzik már a történet elejétől kezdve. A karakter pozitív személyiség, és azonnal meg tudja találni a hangot mindenkivel, ráadásul jókedvre tud deríteni mindenkit, akárcsak az ikrek jegyűek.

Rák – Ron Weasley

  • A rákokhoz bizony Ron illik a legjobban. Mindketten érzékenyek vagytok, de ez nem jelenti azt, hogy gyengék is. A szeretteitekért bármire képesek lennétek. Csak be ne fesse minden Harry Potter rajongó rák vörösre a haját a hír hallatán.

Oroszlán – Harry Potter

  • Az oroszlánok kapják maguk mellé Harryt, mivel tényleg olyanok, mint ő. Bátrak és vakmerőek, de tele vannak érzelmekkel legbelül. Kicsit kívülállók, néha csak gondolkozás nélkül vágnak bele a kalandokba, de hála égnek mindig győztesen jönnek ki belőle. Nos, kedves oroszlán, te lennél Roxfort sztárja!

Szűz – Hermione Granger

  • A szüzekből árad a megfontoltság, akárcsak Hermionéból. Nem szeretik a kiszámíthatatlan dolgokat, pedig olykor muszáj lenne lazítaniuk. Ne feledjétek, hogy azért Hermione is szegett meg szabályokat.

Mérleg – Fleur Delacour

  • Fleur igazi kimért karakter, akárcsak a mérlegek. A külsejük mindig tökéletes, odafigyelnek magukra, és akármennyire merevnek tűnnek eleinte, azért legbelül mély érzelmek lapulnak.

Skorpió – Draco Malfoy

  • A skorpiók lehet fel fognak lázadni, hogy egy gonosz karakterre hasonlítanak, de Dracónak is van pozitív oldala. Hihetetlenül szenvedélyes, ha pedig hisz valamiben, akkor amellett végig kitart.

Nyilas – Cedric Diggory

  • Csupaszív és népszerű ember vagy, akárcsak Cedric. Dúl benned a kalandvágy, és nem rettensz vissza semmitől. Az őszinteségbe és az egyenességbe is nagyon hasonlítotok egymásra a karakterrel. Az meg legyen plusz pont, hogy épp Robert Pattinson alakítja.

Bak – Piton professzor

  • Rejtélyes vagy, megközelíthetetlen, kicsit kemény és zord, akárcsak Piton. Annak mutatod csak ki az érzelmeidet, aki közel áll hozzád. Tudod jól kedves bak, hogy az álarcod mögött azért van érzelem, és kellő tudás is.

Vízöntő – Luna Lovegood

  • A vízöntők az örök különcök, akárcsak Luna a Harry Potter-univerzumban. Nem érdekel semmilyen elvárás, úgy élsz, ahogy neked jó, illetve ahogy neked tetszik. Ez a karakter bizony egy igazi vízöntő.

Halak – Neville Longbottom

  • Az egyik legérzelmesebb karakter, a halak pedig az egyik legérzelmesebb jegy. Romantikus lélek vagy, akárcsak Neville, viszont kellő bátorság is van benned, ami akkor jön elő, amikor kell. Az érzelmeid sokszor befolyásolnak, de pont emiatt szeretnek téged annyian.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás