promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kanye West hivatalosan is milliárdos lett, mégis hisztizik
Borítókép:  Kanye West / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A híres rapper kiakadt a Forbes magazinra, mivel szerinte sokkal több pénze van, mint ahogy azt a milliárdosok listáján állítják róla.

Kanye West már köztudottan egy elég furcsa értékrenddel rendelkező ember, hiszen a hatalmas személyisége már az összes dolgot beárnyékolja, amihez csak hozzáér. Megy neki a zenei szekér, meg a divatvilágban is hatalmas sikereket ért el a Yeezy-nek köszönhetően, de mégis folyamatosan ki tudja akasztani az embereket.

Tavaly ideges lett, amiért a Forbes magazin nem rakta fel őt a milliárdosok listájára, pedig szerinte bőven volt annyi pénze, és csupán rosszindulat és rasszizmus áldozata lett. Aztán belehúzott, és végül elérte a célját, így idén már felkerült 1,3 milliárd dollárral az áhított listára. De a Pagesix információi szerint ettől csak még idegesebb lett.

„Ez nem 1 milliárd. Ez 3,3 milliárd, csak a Forbesnál nem tudnak számolni”

– jelezte Kanye West, aki valamiért halál cikinek érezte ezt a „lebecsülést”, és nem hagyta annyiban a dolgot, mivel ezek után üzenetekkel bombázta a főszerkesztőt, és pénzügyi adatokkal szolgált, hogy mindenképp számolják újra. De végül ugyanúgy 1,3 milliárd jött ki, szóval hiába hisztizett a rapper, a szerkesztőség nem változtatta meg a listát.

Az biztos, hogy ez pont egy olyan probléma, ami miatt irigykedhetünk a sztárra, hiszen elég kellemes lehet azon izgulni, hogy idén vajon kit nyomunk le a milliárdosok közül a vagyonunkkal. A rajongóknak szerencsére nem kell aggódniuk miatta, hiszen továbbra is jönnek a Yeezy lábbelik, és hamarosan újabb slágereket ont majd magából az elszállt rapper, szóval tovább fog gyarapodni a pénze.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás