promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így szexizik a hálószobájában Mihalik Enikó – fotó
Borítókép:  Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Villan a leopárdmintás fehérnemű.

Elég sokan aggódhattak a rajongók a modellért, mivel betegeskedett az önkéntes karantén előtt. Amúgy is New Yorkban ragadt, ahol nem túl rózsás a helyzet. A város húsz százaléka átesett már a koronavírus-fertőzésen, derült ki az előzetes szerológiai tesztek eredményeiből, és ebbe elvileg Enikő is beletartozik.

A modell belázasodott, rettentően fájt a feje, köhögött, de az nem száraz köhögés volt. Az orvosa szerint Enikőnek nem volt koronavírusa, ő azonban azt nyilatkozta, hogy nem érzett szagokat illetve ízeket, amit rengetegen az egyik tünetként írnak le. Mivel még nem ismerjük teljesen a vírus működését, nincs kizárva, hogy az egyik enyhébb formájával találkozhatott.

Most egy Instagram fotóban mutatta meg, hogy jól van, szexibb, mint valaha, ráadásul egy dekát sem hízott a karantén alatt.

Betekinthetünk egy elmosódott és művészi fotón Enikő hálószobájába, ahol leopárdmintás fehérneműben, na meg fél lábán egy combcsizmafélében pózol. Hogy éppen le, vagy felöltözik éppen, azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@eniko) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás