Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka és Tilla koronavírus-teszten voltak, megvannak az eredmények

Majka és Tilla koronavírus-teszten voltak, megvannak az eredmények

Színes

Majka és Tilla koronavírus-teszten voltak, megvannak az eredmények

Színes

Baranyecz János 19:01

A TV2-n futó Nicsak, ki vagyok? fináléja előtt kérték meg a sztárokat, hogy a biztonság kedvéért menjenek el egy vizsgálatra, és már az eredmények is kiderültek.

A koronavírus eléggé felborította a hazai műsorrendet, de úgy látszik, hogy a TV2 annyira nem feszül rá a dologra, hiszen az a tervük, hogy ugyan tesztelt stábtagokkal, és zárt ajtók mögött, de megcsinálják a vasárnap esti Nicsak, ki vagyok? döntőjét. Ez pedig azt jelenti, hogy többek között Tilla, és Majka is kénytelen volt elmenni egy vizsgálatra.

Együtt mentek koronavírus-tesztre, és természetesen még ebben a komoly helyzetben is sikerült egy kicsit hülyéskedniük, hiszen Majka ezt írta a közös képhez:

„Gyerekkoromban nagyon szerettem volna ninja lenni... nem pont erre gondoltam. Ma teszteltek minket Tillával. Nekem kijött, hogy negatív vagyok, de Atika annyira hülye, hogy megbukott a koronavírus-teszten is..ehhheheee”.

De Tilla sem hagyta szó nélkül az eseményt, ő ezt tette hozzá a saját fotójához:

„És megjött az eredmény: negatív!!! köszi doki! (Viszont két perccel később sajnos egy ember arcon köhögött, úgyhogy két hét múlva megint tesztelnem kéne!) Ez csak vicc, de tényleg kéthetente kéne teszt, ha mindig biztosan tudni szeretnéd fertőzött vagy-e, azt meg ki csinálja meg???)”.

Szóval jó híreket hozott a két sztár, hiszen egyikük sem fertőzött, és ezek alapján sínen van a Nicsak, ki vagyok? vasárnap esti fináléja is. Itt látható a közös képük, ahol persze arcmaszk és kesztyű is van rajtuk:

Borítókép: Tilla és Majka / nlc.hu