promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
33 évesen öngyilkos lett az egykori Playmate
Borítókép:  Ashley Mattingly / voici.fr
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tragikusan fiatalon vetett véget a saját életének a 2011-ben Miss Márciusnak választott Ashley Mattingly.

A Metro értesülései szerint április 15-én találták meg a hatóságok a mindössze 33 éves Ashley Mattingly holttestét a texasi otthonában. Búcsúlevél is volt a helyszínen, így azt feltételezik, hogy öngyilkosságot követett el az egykori Playmate, akinek az egyik aggódó barátja értesítette a rendőrséget, miután napokig nem válaszolt az üzenetekre.

A fiatal modell 2011-ben szerepelt a Playboy-ban, ahol ő lett Miss Március, ami nagy megtiszteltetésnek számít. Utána hamar elindult a lejtőn, hiszen alkohol-, és drogproblémái voltak, 2012-ben pedig azzal szerepelt a hírekben, hogy bántalmazta őt az akkori barátja, majd 2016-ban ittas állapotban hajtott bele pár járműbe.

Már évek óta tiszta volt, és a gyógyulás útjára lépett, a családja pedig mélységesen gyászol, hiszen nagyon szerették őt, és igazán jó embernek tartják, aki nagyon fog hiányozni nekik. Azt mondták, hogy nagyon szeretett élni, és igazi „rocksztár” volt, de nagyon magányosnak érezte magát az utóbbi időben, és valószínűleg ez vezetett a végzetes döntéshez.

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás