promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koronavírusos lett az egykori magyar tinisztár
Borítókép:  No Thanx (középen vöröslő hajjal Skrapits Erik) / gonyu.network.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A No Thanx egykori frontembere, Skrapits Erik videóban közölte a rajongóival, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Egy jó ideig jellemző volt a magyar zeneiparra (és talán még most is az), hogy ha külföldön beindul egy banda, akkor gyorsan megpróbáljuk lekoppintani azt. Gondoljunk csak például a Scooter-Kozmix, vagy a Vengaboys-Bubble Gum hasonlóságokra, és ilyen volt a kétezres évek közepén a Tokio Hotel alapokra építkező No Thanx is.

Az hazai emo korszak zenei úttörőit nagyon imádták a tinicsajok, de mint minden jó dolognak, ennek is elég hamar vége lett.

A frontember, Skrapits Erik szólókarrierbe kezdett, majd eltűnt, és az X-Faktorban próbált újra szerencsét, ahol a Backstreet Boys slágerét előadva égette le magát a többek között ByeAlexet és Tóth Gabit is felvonultató zsűri előtt.

Most viszont Erik egy elég fontos üzenettel jelentkezett, hiszen a Magyarországon is tomboló koronavírus-járvány senkit sem kímél, és kiderült, hogy sajnos neki is pozitív lett a tesztje, pedig teljesen egészségesnek érzi magát. Pontosan emiatt készítette el ezt a videót is, hiszen a legtöbben nem tudják magukról, hogy mekkora veszélyt jelentenek másokra:

Szinte egyáltalán nincsenek tünetei, mégis fertőzött, szóval tényleg fontos betartani a javaslatokat a járvány megfékezésének érdekében. Ő is karanténban van a családjával, mindenkit kerül, nem megy sehova, szóval az ő történetéből lehet esetleg okulni azoknak is, akik nem veszik komolyan a dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás