promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon mitől olyan vidám a félmeztelen ByeAlex? – kép
Borítókép:  ByeAlex / rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik legismertebb énekese egy mondhatni merész, és meglepően vidám fotót rakott ki magáról.

ByeAlex már nem csupán a „Kedvesem” című sláger népszerű énekese, hanem határozott jelenléte van a hazai médiában, amit a lassan félmillió insta-követő is bizonyít. A sztár a social media felületein folyamatosan tartja a kapcsolatot a rajongóival, sőt, pár hete még egy zenei kihívást is indított számukra.

Sokunkhoz hasonló módon ő is önkéntes karanténba vonult a koronavírus-járvány megfékezésének érdekében, és a bezártság a legtöbbek számára elég megterhelő, főleg, ha olyanok vagyunk, akik alapból folyamatosan mászkáltak. Ez eléggé elronthatja az összefolyó napokat, viszont úgy látszik, hogy ByeAlex nem hagy utat a negativitásnak, mivel egy félmeztelen, vidám fotót rakott ki magáról, amiről csak úgy süt a pozitivitás:

„Mert ilyen fotót sosem posztolok. Ma jó napom volt”

– írta a kép mellé ByeAlex, aki lehet, hogy a karantén alatt éppen egy új slágert készített, vagy hölgytársaságban élvezi az életet, esetleg megnézte a Netflix sikersorozatát, a Tiger Kinget, és emiatt ennyire feltűnően boldog. Bárhogy is legyen, jó látni, hogy az emberek megőrzik a jókedvüket egy ilyen nehéz időszakban, és reméljük, hogy ez az őszinte mosoly másokra is átragad a kép láttán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás