promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A leghosszabb nyelvű kutya olyan, mintha kígyót eregetne a szájából, mikor nyal
Borítókép:  Home.bt.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Monchi, a bernáthegyi csak egy azon kutyák közül, akik bizarr dolgaikkal beírták magukat a Rekordok Nagykönyvébe.

A kutyák küldetéstudatuknak érzik, hogy mindinkább be tudják lopni magukat gazdáik szívébe. Vannak köztük azonban oly kivételes egyedek, akiknek az egész világ a csodájára jár. 

Augie egy bájos Golden Retriever, aki imád labdázni, illetve összegyűjteni a földön heverő teniszlabdákat. A kutyus annyira szereti a labdácskákat, hogy el sem ereszti őket állkapcsának fogságából. Augie rekordja megmosolyogtató látványt nyújt, ugyanis egyszerre öt teniszlabdát tud megszorongatni szájában fogacskáival.

Nehéz elhinni, hogy nem csak a szemünk káprázik a Mochi névre keresztelt Bernáthegyi kisasszonyt elnézve, ahogy egy falat finomságért nyújtogatja nyelvecskéjét. Mochi nyelve elképesztő hosszúságú, pontosan 18,58 centiméter. 

Toby, az agár egészen furcsa hobbinak hódol, kissé neurotikusnak is gondolhatnánk, de nem az. Egyszerűen csak imádja kipukkasztani a színes léggömböket. Mindezt időre teszi, rekordja pedig nem kevesebb mint száz lufi kipukkasztása mindössze 28,22 másodperc alatt.

Otto egy igazi kis megtévesztő bűvész. Bármennyire is hihetetlen, ebben a kis husis Angol Bulldogban egy sportember szellemisége veszett el. A gördeszkás kutya kellő lendülettel megindulva, egy kellemes lejtő után 30 ember terpeszkedő lábai közt siklott át, mindeközben mancsai stabilan a deszkára tapadtak – félelmet természetesen nem ismert ekkor sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás