promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tatár Csilla beolvasott a karantént megszegőknek
Borítókép:  Tatár Csilla Twitter
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elszakadt nála a cérna, amikor kint látta focizni a gyerekeket a parkban.

A műsorvezető nagyon betartja a karantént, mivel állapotos, így fokozottan oda kell figyelnie. Ettől függetlenül a műsora, a Mondd el Tatár Csillának! zakatol, mivel ennek már rögzítették a második szezonját. Múltkor pont Majka párja, Majoros Hajni, alias Dundika volt a vendég, akivel egy nagyon érdekes interjú készült a múltról, valamint a jelenről.

Tatár Csilláék már negyedik hete vannak házi karanténban, ami nagyon megterhelő lehet a számára. Maximum fél órára szokott kimenni a szabadba picit sétálni, és teljesen kiakadt azon, hogy mások ugyanúgy viselkednek, mintha nem lenne járvány. Egy nagyon hosszú posztban emelte fel a szavát azok ellen, akik nem képesek betartani a bizonyos „Maradj otthon!” szabályt.

Bár a műsorvezető azóta törölte a kifakadást, de hát jól tudjuk, az internet nem felejt:

„Remélem, mind nagyon jól érzitek magatok..biztosan így van, hiszen szuper lehet ilyen időben kint lenni a szabadban, mozogni, hülyéskedni a haverokkal, találkozni a rokonokkal!#ilovepiknik Megértem, hogy nincs rajtatok maszk, hiszen abban nagyon nehéz levegő után kapkodni akkor, amikor az ember szalad egy labda után! Irigykedünk mindannyian, akik 4. hete maximum 30 percre hagyjuk el a gyerekeinkkel az otthonainkat, annak reményében, hogy minél hamarabb vége lesz ennek az egész szörnyűségnek. Irigykednek a környék vendéglátósai is, akik már hetek óta bezártak, és azon imádkoznak, hogy valahogy túléljék, mind anyagilag, mind lelkileg ezt az időszakot. A sarkon lévő gyógyszertár dolgozói is élvezik a parkból beszűrődő kacajokat, mert ez talán feledteti velük, hogy reggel nyolc óta, kígyózó sorokban állnak az ajtajuk előtt az emberek, és ki kedvesebben, ki arrogánsabban követeli tőlük a 6 havi gyógyszeradagját! Köszönik a terhes nők is, akik irtó hálásak azért, hogy senki sem fogja “zavarni” őket a szülőszobán, mert ha nektek köszönhetően tovább durvul a járvány, nemhogy apuka, de szülésznő sem lesz majd, aki csatasorba tud állni! Remélem, szépen lebarnultatok és kimozogtátok magatokat! #csesszétekmeg”

Csilla dühből reagált, így érthető, hogy törölte a megszólalását, azonban az is, hogy kifakadt az embereken. Amúgy a műsorvezető pocakja már nagyon szépen gömbölyödik, amit a múltkor meg is osztott Instagramon.

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás