promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba került Csonka András
Borítókép:  Csonka András / youtube.com/FIX TV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kedvelt színművészt napok óta kórházban kezelik, és most az is kiderült, hogy miért.

Az 55 éves Csonka András a Família Kft. című sorozattal lett igazán ismert, majd több műsorban, színdarabban, szériában és egyéb alkotásban is feltűnt az utóbbi évtizedekben. Sőt, még a legendás Ding Dong című slágert is neki köszönhetjük, szóval rengeteg rajongóval rendelkezik Pici.

Most viszont egy elég aggasztó hír érkezett, ugyanis a Blikk információi szerint Csonka Andrást kórházban kezelik, és arra is fény derült, hogy mi áll a dolog hátterében:

„Reggel arra ébredtem, hogy az egyik fülem be volt dugulva, a másik meg zúgott. Aztán a másik dugult be. Hipochonder lévén azonnal hívtam a fül-orr-gégész barátomat, aki másnap fogadott is a kórházban. Kiderült, hogy akut halláscsökkenésem van a bal fülemre, de a belső fül problémáját nagyon nehéz kiszűrni. Most értágítós, szteroidos infúziókúrát kapok”

– mondta Pici, majd elárulta, hogy a kórházban sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, mint otthon, egyedül. Az is kiderült, hogy több kollégája is hasonló gondokkal küszködik, így kicsit megnyugtatja őt, hogy nincs egyedül.

A koronavírus-járvány miatt alapból is elég rossz a helyzet, és sokan önkéntes karanténban vannak, Csonka András pedig így üti el az idejét a bezártság alatt:

„Próbálok nem gondolni arra a sok kérdőjelre és szorongásra, amely a jelenlegi bizonytalan helyzet miatt kialakult bennem és persze mindenkiben. Most filmeket nézek, bepótolok sorozatokat, és közben hálás vagyok azért, hogy bejöhettem, és kezelnek. Kedden elvileg kiengednek, és remélem, lassan a tüneteim is elmúlnak majd.”

Ezek alapján nem kell aggódniuk a rajongóknak, hiszen Picit hamarosan kiengedik a kórházból, és jó eséllyel rövid időn belül a munkát is folytathatja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás