Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Emily Ratajkowski anyaszült meztelenül várja a karantén végét – kép

Emily Ratajkowski anyaszült meztelenül várja a karantén végét – kép

Színes

Emily Ratajkowski anyaszült meztelenül várja a karantén végét – kép

Színes

Baranyecz János - 2020.03.30. 20:02

Sokakat nyomaszt már az önkéntes karantén, de Emily Ratajkowski talált megoldást arra, hogyan enyhítse a követői fájdalmát.

A 28 éves sztármodell, Emily Ratajkowski nem csupán több világmárka arcaként vált ismertté az utóbbi években, de már színésznőként is aktívan dolgozik, hiszen az Oscar-jelölt Holtodiglan című thrillerben is szerepelt Ben Affleck és Rosamund Pike oldalán, azóta pedig már főszerepet is kapott.

A Maroon 5 „Love Somebody” című számának klipjében is feltűnt sztár jelenleg a Colombo nevű kutyusával, és a producer férjével van önkéntes karanténban a koronavírus-járvány miatt, de ez nem gátolja meg abban, hogy egy igazán szexi (és enyhén 18+-os) képpel kedveskedjen a követőinek, hátha jobbá teszi ezzel a bezártságot:

Mindössze egy függöny takarja Emily Ratajkowskit, és a csupán egy nap alatt összegyűlt 1,5 millió kedvelésből arra lehet következtetni, hogy nagyon örülnek a rajongói ennek az intim képnek. Az biztos, hogy nem szokatlan a népszerű modelltől a hasonlóan forró kép, de talán nem is lehetett volna jobb az időzítése, hiszen ezzel legalább elveszi az emberek figyelmét a mostani szorult helyzetről.

Borítókép: Emily Ratajkowski / AFP