Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Plácido Domingo is elkapta a koronavírust

Plácido Domingo is elkapta a koronavírust

Színes

Plácido Domingo is elkapta a koronavírust

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.03.22. 18:18

A világhírű operaénekes a Facebook-oldalán közölte a hírt.

Tom Hanks, Olga Kurylenko, és Idris Elba után Plácido Domingo koronavírus-tesztje is pozitív lett, ezért az operaénekes a családjával együtt önkéntes karantéba vonult.

Domingo a Facebook-oldalán írta meg, hogy köhögés és láz miatt döntöttek a vizsgálat mellett, amely során megbizonyosodtak arról, hogy megfertőződött a vírussal.

„Kötelességemnek érzem bejelenteni, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztem. A családommal ezért önkéntes karanténba vonulunk egészen addig, amíg az orvosok ezt szükségesnek tartják. Jelenleg mindannyain jól vagyunk, azért végeztettem el a tesztet, mert köhögtem és belázasodtam. Mindenkit arra kérek, tartsák be az utasításokat, mossanak kezet, tartsák meg a 6 láb távolságot egymástól és mindent tegyenek meg azért, hogy megakadályozzák a vírus terjedését - mindenekelőtt maradjanak otthon. Együttes erővel tudunk csak harcolni a vírus ellen és megállítani a világméretű krízist, hogy aztán visszatérhessünk a normál mindennapjainkhoz. Mindenkit arra kérek, kövesse a kormány útmútatásait és rendeleteit, hogy biztonságban legyünk és megvédjük magunkat és az egész közösséget”

Borítókép: Plácido Domingo Facebook

Legolvasottabb hírek