promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp dühében levágta a saját ujjpercét?
Borítókép:  Johnny Depp / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp és Amber Heard kapcsolata elég komoly problémákba ütközött annak idején, és most úgy néz ki, hogy Jack Sparrow megtestesítője nagyon durva dolgot csinált.

A Karib-tenger kalózai-széria világsztárja, Johnny Depp nem csupán a tehetséges színészi játékáról híres, de a botrányairól is, amik közül magasan kiemelkedik az Amber Hearddel közös kapcsolata. A 2011-es Rumnapló című Hunter S. Thompson adaptáció forgatásán ismerkedtek meg, majd kialakult egy románc, aminek az lett az eredménye, hogy Depp elhagyta a családját, és kapcsolatot kezdett a nála 23 évvel fiatalabb színésznővel, ami egy ideig állítólag jól is működött.

2015-ben házasodtak össze, majd a következő évben el is váltak, mert Amber Heard azt állította, hogy Johnny Depp alkoholista, drogfüggő, erőszakos, és többször is súlyosan bántalmazta őt. Ennek hatására Hollywood eléggé eltávolodott a világsztártól, de az utóbbi években több olyan részlet is kiderült, amik alapján lehet, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy azt alapból hittük.

Johnny Depp többek között azt állította, hogy a lány többször is megütötte őt, csikket nyomott el az arcán, és még egy vodkásüveget is hozzávágott, aminek az egyik szilánkja levágta a középső ujjpercét. Ezek egy bizonyos részét bizonyította is, miközben súlyos milliókra perelte az exét, hogy bosszút álljon az állítólagos hamis vádakért.

De a Metro információi szerint nem ilyen egyszerű a helyzet, és ismét komoly fordulat történt az ügyben, mivel:

üzenetek kerültek elő 2015-ből, amikben Johnny Depp azt írja az orvosának, hogy ő vágta le a saját ujját.

Állítólag egy Amber Heard által okozott részeg dühroham következménye volt az eset, de utána azt is üzente Depp Dr. David Kippernek, hogy azért vágta le az ujját, hogy mindig emlékezzen rá, hogy nem szabad levágnia az ujját. Ez pedig, ha igaznak bizonyul, akkor ismét nagy bajban van a színész, mivel az elmúlt hónapokban nagyon sok támogatót szerzett magának, és kezdett helyreállni a karrierje is, amit emiatt most újból elveszíthet.

Továbbra is tart a Johnny Depp-Amber Heard összecsapás, ahol valószínűleg egy bizonyos szinten mind a két félnek igaza van, és egy toxikus kapcsolatban éltek. Az, hogy így elfajult a dolog, az egyiküknek sem jó, így elég valószínű, hogy még sokat kell várnunk arra, hogy kiderüljön az igazság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás